Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már próbálkoztam netes társkeresővel és nem jött be. Hol tudnék diplomás férfiakkal ismerkedni komoly szándékkal? Középkorú, de csinos nő.
Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 21:10
11/11 anonim válasza:
kérdező, bármelyik társkeresőre felmész, kb. 200 férfi fog jutni rád
lehet hogy vannak köztük aberráltak meg idióták is, de legalább a fele teljesen normális, és másra se vágyik úgy, mint egy barátnőre, vagy társra
ha nagyon akarnál, és nem válogatnál mint úri tyúk a kendermagban, már rég találtál volna partnert és boldogan élnétek!
ha nem találsz, nos, te vagy túl válogatós, ennyi.
le lehet pontozni engem is a sutyerákoknak, az igazság sokaknak fog fájni, és rajtam állnak majd bosszút, mert szembesíteni mertem őket a saját valóságukkal...tipik mai magyar butaproli felfogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!