Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nálatok kizáró ok, ha a kedvenc énekesem Zámbó Jimmy? 23/F
Figyelt kérdés
2018. szept. 30. 11:08
11/23 anonim válasza:
Nalam kizaro ok. Nalam a zene fontos szerepet tolt be
12/23 anonim válasza:
Gimi vége óta nem érdekel kinek-milyen a zenei ízlése. Tinikorban voltak "metálosok" meg "diszkósok", de felnőtt emberek ennél értelmesebbek már.
13/23 anonim válasza:
#10 a vasarnap delben ittasan Jimmy hallgatas kizarobb:)))
14/23 anonim válasza:
Mint énekes, ez teljesen rendben. Én is szerettem. Egyéb téren viszont zavaros egy figura volt...
15/23 anonim válasza:
A fej/fülhalfató nevű eszközt úgy 20 éve lehet kapni.
Szerintem túl lehet lépni a problémán. Anyám pl Pavarotti-t hallgat.
Nem érdekel.
16/23 anonim válasza:
Nálam kizáró. De úgy általában a magyar zenécskék azok.
17/23 A kérdező kommentje:
Hááát eddig nem valami fényes a helyzetem. :/
2018. szept. 30. 13:24
18/23 anonim válasza:
Lehet a hétvége miatt kevés olyan van itt, aki szereti..
Türelem
19/23 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele. Jó hangja volt és van amikor kedvet kapok hozzá hogy hallgassak tőle pár számot. Vannak szép számai. De egyébként nekem nem fontos ki milyen zenét hallgat. Ha valamit nagyon nem szeretek és akkor is azt kell hallgatnom mert üvölteti akkor viszont pórul jár. Van fülhallgató.
20/23 anonim válasza:
Nem hiszem hogy bárkinél ez kizáró ok lenne.
Nálam inkább az átvirrasztott éjszakák lenne az...ha nélkülem töltené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!