Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nagyon nehéz baratnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagyon nehéz baratnőt találni átlagos kinézettel?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdem úgy érezni, hogy nekem sosem lesz párom, sosem fogom megtudni, milyen szerelmesnek lenni, és szeretni valakit.

Pedig nincsenek nagy elváraásim, csak annyi, hogy ne legyen elhízva, ne legyen beképzelt, ne fesse magát agyon, és ne legyen rajta semmi mű.

Miért nem találok végre egy normális nőt?:(

F

2018. szept. 30. 02:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondom, 30+ éves nőket is néztem, nemcsak a 17 éves cicimutogatót.
2018. szept. 30. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető, hogy az igényes, szép csajok miért válogatnak a hímek közül!A férfiak többsége igénytelen, ápolatlan, szőrös büdös dög.Hát kinek kellenek az ilyen undormány férfiak? Igényes, tanult, szép Nőnek biztosan nem!

F36

2018. szept. 30. 11:52
 13/15 anonim ***** válasza:
#11 A 30+-osok között sincs sokkal több normális, ráadásul ők már mind elvárják, hogy az embernek saját háza, autója, minimum félmilliós fizetése legyen.
2018. szept. 30. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért nyilván nem mind. Kinek van itt 30as éveiben saját háza meg félmilliós fizetése, ugyan már... Nagyon kevés ilyen férfi lehet. Viszont ez egy jó duma arra, hogy miért csak 20 alatti nőkkel foglalkoztok.
2018. szept. 30. 12:00
 15/15 anonim válasza:

Próbálkozol, ismerkedsz, vagy legalább beszélgetsz lányokkal? Nyitottan állsz a lehetőségekhez? Teszel érte, hogy legyen valakid, vagy passzívan várod, hogy belépjen egy lány az életedbe?

Sok lányra igaz, hogy nincs elhízva, nem beképzelt, nem sminkel (vagy csak visszafogottan) és nincs rajta semmi mű. Csak a tömegben nehéz észrevenni az ilyeneket, mert általában nem keresik a feltűnést.

Sajnos senkiről nem tudod megmondani ránézésre, hogy milyen ember. Sokan külsőleg nem annyira szimpatikusak, ezért esélyt sem adunk nekik, pedig lehet, hogy belsőleg pont olyanok, mint mi, és nagyon jól kijönnénk, meglenne a közös hang.

Hiába mondjuk, hogy a külső nem számít és hogy nem vagyunk előítéletesek. Egy kicsit akkor is befolyásolni fog minket a döntésünkben. Például én is negatív véleménnyel vagyok, ha meglátok egy agyonsminkelt, műakármit hordó, magamutogató lányt, mert más az értékrendje, mint nekem. És az normális, hogy az tetszik nekünk, aki hozzánk hasonló.

Átlagos kinézettel is megfoghatsz valakit, aztán a belső értékekkel megtarthatod. Például a helyesírás is jó pont szerintem, mert ebből látszik, hogy igényes vagy (legalábbis magamból kiindulva, aki helyesen ír, az általában igényes és intelligens is).

Legtöbbször akkor találunk párt, amikor nem keressük görcsösen. Ha például szoktál edzeni, lehet, hogy legközelebb meglátsz az edzőteremben egy szimpatikus lányt. De ugyanígy lehet könyvtárban, erdőben, rendezvényen, kávézóban, cukrászdában, bárhol. Ahová te szoktál járni, amiket te szoktál csinálni, ott olyan emberek vannak körülötted, akiknek hasonló az érdeklődési köre, szóval velük érdemes ismerkedni, akár csak beszélgetni is. Ha csak barátokat szerzel így, már az is jó. Sokan ismerősök, barátok által ismerik meg a leendő párjukat (ami szerintem logikus, mert a barátaink hasonlóak hozzánk, és nekik is hasonló barátaik vannak).

Tehát csak olyan emberekkel kell körülvenned magad, akikkel jól érzed magad, akikkel egyforma a gondolkodásotok.

L

2018. okt. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!