Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondanak ilyeneket a csajok, miközben nem is ez kell nekik?
A legtöbb szereti az egészséges mértékű romantikát, kisebb hányaduk nem.
De van 2 nagyon fontos szempont.
Attól szeretik, akikhez vonzódnak. Ha nem vonzódnak valakihez, akkor a kedvesség és romantika nem fog belépőként működni, hiába erőltetik. A túlzott kedvesség, figyelmesség sokszor önbizalomhiányból ered és az a kimondatlan feltétel társul hozzá, hogy a kedvességért cserébe majd szeretetet kapnak.
A másik, hogy ki szerint normális mértékű és ki szerint csöpögős? Ha ezen mást értenek, akkor valószínűleg egyéb különbségek is vannak, ami súrlódások forrása lehet.
Annyira bírom az ilyen pasikat,akikkel ha szakítanak, ők megvannak róla győződve, hogy a következő okokból: túlságosan rendesek vagy romantikusak és a gonosz nők nem azok. Elárulom neked, hogy az ismerősöddel nem a csokik és a pár szál virág miatt szakította nője, akkor sem ha ő ezt állítja, vagy te ezt képzeled.
A nő azért szakított vele,mert már nem volt vonzó a számára és ha azt mondta, hogy túl romantikus, nyilván nem a csokikra gondolt hanem a csöpögős szövegre meg a lagymatag szexre.
Egy nőnek férfi kell. A romantika önmagában jó dolog, de ne gyenge lúzerek védő pajzsa legyen hanem valódi érzések kifejezése.
ÉN szeretem a romantikus, figyelmes páromat, eszem ágában sincs szakítani vele.
Az, hogy más csaj mit csinál, az miért lenne az én dolgom?
Mi 0% abban, amit írtam?
Mondjuk nyilván választ erre nem fogok kapni. Még jó, hogy a nők szokása az oldalon érvelés, indoklás nélkül nyomkodni a pirosat. :)))))
(17.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!