Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szemüveges nő az szexi meg "titkárnő-típus", a szemüveges férfi viszont lúzer?
Hát, én szemüveges nő vagyok és mégis lúzer... :D Pedig nem sztk-keretes szemüvegeim vannak.
Kontaktlencsében sokkal normálisabban nézek ki.
belenyúltam a szemüveg vásárlásba. 2 éven keresztül ezt a keretet muszáj vagyok elviselni. talán évvégén meglepem magam egy új szemüveggel. vagy ha küldik az offotért törzsvásárlói kupont az még jobb lenne. A múltkor 40%ot adtak volna komplett szemüvegre, csak nem éltem vele. 29f
29????????????? rossz leírni!
A jól megválasztott szemüveg öltöztet. El lehet tolni vele az arc arányokat. Pl. pufi arcnál slankítani, vagy szögletes arcot kerekíteni. Hosszú, ovális arcot "elvágni".
Csak ugye tudni kell az arcodhoz megfelelő keretet választani. Ezzel a nők sokat törődnek a férfiak meg rendszerint azt választják ami a polcon megtetszik.
Mert egy fąsz vagy. :)
A szemüveges pasi sem lúzer, sőt. Nekem átkozottul bejön, de csak akkor, ha nem olyan keretet hord, mint az öreganyám. Az a vastag fekete vagy sötét keret szerintem mindenkin jól mutat, esetleg valami fémes férfias, de mikor valaki segítség nélkül magára aggat valami szart és nem veszi észre, hogy nem áll jól neki, arra nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!