Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a szemüvege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a szemüveges nő az szexi meg "titkárnő-típus", a szemüveges férfi viszont lúzer?

Figyelt kérdés

2018. szept. 24. 11:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát, én szemüveges nő vagyok és mégis lúzer... :D Pedig nem sztk-keretes szemüvegeim vannak.

Kontaktlencsében sokkal normálisabban nézek ki.

2018. szept. 24. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:

belenyúltam a szemüveg vásárlásba. 2 éven keresztül ezt a keretet muszáj vagyok elviselni. talán évvégén meglepem magam egy új szemüveggel. vagy ha küldik az offotért törzsvásárlói kupont az még jobb lenne. A múltkor 40%ot adtak volna komplett szemüvegre, csak nem éltem vele. 29f

29????????????? rossz leírni!

2018. szept. 24. 14:44
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

A jól megválasztott szemüveg öltöztet. El lehet tolni vele az arc arányokat. Pl. pufi arcnál slankítani, vagy szögletes arcot kerekíteni. Hosszú, ovális arcot "elvágni".

Csak ugye tudni kell az arcodhoz megfelelő keretet választani. Ezzel a nők sokat törődnek a férfiak meg rendszerint azt választják ami a polcon megtetszik.

2018. szept. 24. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:
7%
egyébként a kérdésre válaszolva a férfin azért kelt negatív hatást a szemüveg, mert a női fejekben a férfi, mint kép dagadó mellizmokat, szőrös testet, állatias viselkedést mintázza. Ha nem tudsz tüzet csiholni, vadászni, vagy "Tarzan szereti Jane-t!", "Tűz jó!" akkor eláshatod magad. Igen! Ennyire primitíven gondolkodik a csajok többsége! Aztán megy a gyk kérdés, hogy a barátom megcsalt, meg bunkó velem stb. Nekik ez kell! Szenvedjenek csak!
2018. szept. 24. 15:00
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

Mert egy fąsz vagy. :)

A szemüveges pasi sem lúzer, sőt. Nekem átkozottul bejön, de csak akkor, ha nem olyan keretet hord, mint az öreganyám. Az a vastag fekete vagy sötét keret szerintem mindenkin jól mutat, esetleg valami fémes férfias, de mikor valaki segítség nélkül magára aggat valami szart és nem veszi észre, hogy nem áll jól neki, arra nem tudok mit mondani.

2018. szept. 24. 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:
20%
Kettős mérce, Kérdező. A kövér nő az csak teltkarcsú és molett, a kövér férfi ronda dagadt hájfej.
2018. szept. 24. 20:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért lehet mert az a titkárnő típus a szemüveg ellenére azért csinos és szexi. A férfiaknál meg vagy a 50 kilós sracok szemüvegesek vagy éppen a koca selejtek akik szemüveg nélkül is rondak !!
2018. szept. 25. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!