Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 30 vagyok, még 1 nőnek se kellettem, mi a teendő?
"egy lány nő akkor van kapcsolatba amikor akar,12 éves kortól"
Mert egy pasi nem? Valami tiltja nekik? :D Na látod, ezért mondtam, hogy sötét vagy, mert h..lye vagy.
És az, hogy emiatt kezdel leépülni? :D Egyszerűen már szánalmas. Ennyire éhezed a figyelmet, hogy ilyen b..romságokkal is képes vagy égetni magad?
Jaj, hogy oda ne rohanjak, leépülni?! :D Mert hagyod magad, mert egy lusta dög vagy, nem találod fel magad, csak sírsz, mint egy kisbaba.
A kitartó embereknek nincs idejük rinyálni.
De ember, gondolkozz már. Mi miatt nem kellesz egy nőnek sem?
Változtattál külsődön, mentalitásodon, hozzáállásodon? Vagy éveken keresztül ugyanolyan maradtál?
Változtatni kéne stratégiát, ha a jelenlegivel nem érsz célt. Tudom, most újat mondtam neked.
Valamit nagyon sz..rul csinálsz, és arról nem a nők tehetnek, hanem te egyedül.
Gratulálok, szüleid büszkék lehetnek rád. De lehet, hogy ők is ilyenek, mint te, hisz honnan máshonnan tanulhattad volna ezt a mentalitást?
Mondtam azt, hogy légy nőverő h..lye agresszív?
Nem baj, legalább nem szaporodsz.
"sötét alatt mit értesz?bolond?"
Nem a sötét az rendszerint azt jelenti, retardált, afféle félig-meddig szellemi fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!