Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent vagyok kb 8 éve társkeresőkőn, eredmény 0, mi a teendő?
Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 21:10
31/35 anonim válasza:
24/30-as kommentelő, szeretnélek felvilágosítani róla, hogy nem minden barátnő ilyen, vannak akik nem fogadják el, hogy mindent a pasi fizessen, sajnálom, ha nem találkoztál még ilyen lánnyal/nővel.
Kedves kérdező! Szedd össze magad, és kezdj el személyesen ismerkedni! Egy kis udvariasság, pár bók és vicc általában sikert hozhat. ;)
21/L
32/35 anonim válasza:
Egy kis udvariasság, pár bók és vicc egyenes út a barátzónába, különösen ha nem nézel ki jól.
33/35 anonim válasza:
A társkereső arra jó hogy rádöbbenj hogy életed végéig egyedül maradsz.)
Én 10 éve vagyok fent, sok mindenkit megismertem, randiztam és még nem tudtam véglegesen törölni magam mert nem találtam megfelelő lányt/nőt. Katasztrófa.
34/35 anonim válasza:
A #33 válaszadónak van igaza, zöld pacsit kapott!!! Sajnos Kérdező, ezek a társkeresők egyvalamire jók: időpocsékolásra. Megírhatsz te 1000 levelet is, szökővente ha jön egy válasz, hogy "bocsikaaa, nem egymást keressük", akkor örülhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!