Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Interneten lehetséges megtalál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten lehetséges megtalálni a társunkat? Van itt olyan személy, aki így ismerkedett meg a szerelmével? Vannak még itt rendes, intelligens emberek? 27/l

Figyelt kérdés

2018. szept. 8. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem pl. csak internetről voltak barátnőim. Sajnos a kapcsolat egyikükkel se tartott 2-3 hónapnál tovább, de ennek más oka volt.
2018. szept. 9. 02:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen. (33/F)

Az az érdekes hogy én nem is kerestem, de mégis bejött.

Itt a gyakorin csak válaszoltam egy kérdésre, és sokáig azt sem tudtam hogy NŐ-e, vagy hogy mennyi idős egyáltalán..

Aztán küldtem magamról képet, kiderült hogy nem sokkal fiatalabb nálam, és miután kicsit jobban megismertük egymást eljött hozzám.

Nem is hittem volna azelőtt hogy létezik ilyen!

Utána már minden ment magától mint a karikacsapás, bár szerintem már első látásra szerelmes is lettem bele. Elég jól kiegészítettük egymást mert azért mindkettőnknek volt egy csomó hülyesége, de ezek mégis jól összepasszoltak.

Annyira komoly lett amúgy hogy már terveztük a házasságot is, de aztán mégis elromlott minden.

Fél évig voltunk együtt de elkövettünk pár hibát ami egyre nagyobb problémákhoz vezetett, aztán végül szétesett a kapcsolatunk, és már soha nem lehet helyrehozni. Viszont én most is biztos vagyok benne hogy Vele teljes életet tudtam volna éni.

Lehet hogy ő volt számomra az igazi, mert előtte soha nem volt ilyen jó kapcsolatom senkivel.

Szóval én megtaláltam, aztán elveszettem. Ennyi. Ha újra kezdhetném nem így csinálnám az egészet, de ez már mindegy. A múlt elmúlt.

A lényeg hogy lehetséges amit kérdeztél!

2018. szept. 9. 08:13
 13/13 anonim ***** válasza:

"Fél évig voltunk együtt de elkövettünk pár hibát ami egyre nagyobb problémákhoz vezetett, aztán végül szétesett a kapcsolatunk, és már soha nem lehet helyrehozni." Ha annyira osszeillettetek hogy tudott volna fel ev alatt teljesen elromlani. Ahhoz valami nagyon durvat kellett tenni. Mi az ami nem megbocsathato ha megbanta. Bar ugy tunik o nem akarta te meg nagyon.

En is mindig tarskeresorol pasiztam mukodik de tenyleg ra nagyon kell szanni magad a sok kellemetlen vakrandira mìg vegre valakivel kemia is van.

2020. márc. 8. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!