Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy indiai származású lánnyal?
Szerintem a szívedre hallgass. Ha Neked szimpatikus a lány és szeretnél vele kapcsolatot, akkor állj ki magadért.
Én egy gazdag európai országba mentem férjhez, és hát a mentalitás teljesen más itt. Pedig Európa. Több évbe telt, amíg rájöttem, hogy itt is vannak olyan emberek - családon belül is -, akiknek soha a kutya életben nem fogok megfelelni, bármilyen eredményt tudok felmutatni. Sokáig örlödtem ezen, de aztán beláttam, hogy ez mindenhol, ahol emberek élnek, így lesz, argo, nem éri meg ezen gyötrödni. Ettöl a ponttól kezdve jól éreztem magamat, eltünt a nyomás. Attól kezdve, ha valakinek problémája volt velem, nyugodtan megtarthatta magának, hiszen az ö problémája volt és nem az enyém. Amit ebböl ki akarok hozni: ha félsz a barátaid véleményétöl, akkor magadat nem fogadtad (még) el. Ha jól érzed magadat a lány társaságában=nagyon bírod öt, akkor hallgasd meg a barátaid esetleges kritikáját, aggodalmát. De nem kell magyarázkodnod. Elég, ha udvariasan megmondod, hogy köszönöd a véleményeket, és át fogod gondolni az elmondottakat. Pont. Megértem, hogy fontosak a barátaid a számodra. De hogy ök válasszák ki a barátnödet? Hát, nem tudom. Szerintem, az igazi barát esélyt és idöt ad arra, hogy jobban megismerd ezt az indiai lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!