Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért annyira hihetetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira hihetetlen, hogy van olyan férfi/férfiak/, akik az extrém kövér nőket tartják szépnek, izgatónak?

Figyelt kérdés
Én a tényleg óriási méretű hölgyeket szeretem/160-200 kg/,de szinte mindig beugratásnak,viccelődésnek hiszik.Nekem az ekkora hölgyek éppen olyan szépek,mint a legtöbb férfi számára a manöken alkatúak.Ez valóban olyan hihetetlen?

2018. szept. 3. 16:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem az érdekel,hogy mások elhiszik-e,hanem az érintett hölgy.Amikor ekkora társat kerestem,többen írták,hogy ne szórakozzak ezzel.Pedig komolyan gondoltam.
2018. szept. 3. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Magukat sem tartják vonzónak, ezért hihetetlen számukra, hogy valakinek tetszenek. De ez nem csak túlsúlyos embereknél van. Akinek nincs önbizalma, az nehezen fogja elhinni, hogy valaki tudja szeretni, vonzónak találni.
2018. szept. 3. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Tovább is hízlalnád őket, ameddig csak mozogni tudnak? :)

Persze érthető, én meg megyek és kiverem "dzsábbára". :D

2018. szept. 3. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:
62%
Én is ilyen pasi vagyok, szerencsére megtaláltam a párom.
2018. szept. 4. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!