Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell jól felkészülni a csajozásra ha mondjuk buliba mész, azon kívül hogy magaddal viszed szinte minden értéktárgyadat, a legjobb ruhádban mész, tisztálkodsz, illatosítasz?
Ki beszélt toprongyos külsőről? Külön oda is írtam, hogy jó küllemű cipőt veszek pl, csak épp nem márkásat, hanem olcsót.
Emellett nem is feltétlenül csak a tolvajokról van szó.. olyan helyen, ahol tömeg van, italok, alkohol és egyebek hatásai alatt álló emberek, sötét, stb, történhetnek balesetek, verték már ki véletlenül barátnőm kezéből a telefonját, össze is tört. Engem meg öntöttek már le, szintén véletlenül egy jó pohár koktéllal, bizony örülök, hogy nem volt rajtam semmi olyan, ami fájt volna, ha tönkremegy.
Nem kell késes bandákra gondolni...
Hát ezen kívül legfeljebb a stratégiákat gondolhatod át, hogy hogyan nyitnál stb. de általában inkább az van a gyakorlatban, hogy az ember improvizál, meg aztán aludják magukat a dolgok főleg ha megiszik az ember pár felest meg sört.
Mondjuk a legtöbb csaj viszont csak szórakozni szokott menni, így nem könnyű szerintem bárkit is felszedni. Sokak leráznak csak mindenkit, mások max csak az egójukat növelik, de annyi, néhány kivételtől eltekintve mindenki azokkal megy haza, akikkel jött.
A kirabolós kommenteket nem meg nem értem, én azért voltam már jópárszor buliba, de még egyszer nem raboltak ki. Annyi hogy nem szabad eszméletlenségig innia magát az embernek, akkor persze könnyű célpont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!