Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha legalább 50 instamodell alkat lánnyal matchelek összesen badoon és tinderen akkor mondhatni hogy amolyan alfa típus vagyok?
Még gyk-n is dicsérnek, ilyet is ritkán olvasni itt.
Kiváncsi lettem, küldhetsz. :D
Pestmegye, kisváros
megengedem, legyél jóképű..
de azt tudod-e, hogy akiket (6 lány) innen csúcsnak nevezhetek azok átsiklottak a kérdéseden?
82%-os 1, nem téged dicsértelek, hanem a kérdezőt
2, nem kaptam képet és nem is érdekel
3, ennyire kivagy éhezve, hogy már másodjára kérsz képet?
4, ki vagy te?
Ha alfa him lennel, nem itt keresned az onigazolast! ;)
Ettol fuggetlenul lehetsz jokepu, de az alfasag tenyleg viselkedesben mutatkozik meg. Hany meg hany nyulbela jokepu srac van. Ok nem alfak ;).
"Sok ringyó, hogy megjelent egyből :D"
Meg a sok feltekeny ferfi, aki leringyoz egy not, azert mert kepet ker, hogy elmondja az o velemenyet. A no miert kuldene magarol kepet, omg? Mi a gond a fejeddel?
En kertem, irtam velemenyt es ezzel lezarult a dolog. Ez csak a beteg gyk-s ferfiak fejeben letezik, hogy meglatnak egy helyes ferfit es konyorognek, hogy meztelen kepeket kuldhessenek nekik magukrol. Lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!