Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak teljesen ingyenes társkereső oldalak. Olyanra gondolok ahol nem kell semmire előfizetni?
biztos de azokat nem moderálják és tele vannak fake profilokkal és rengeteg reklámmal.
A szerver bérlés és a moderátorok fizetése is pénzbe kerül. Ha valami ingyen van az bűzlik valamiért.
randivonal.hu szerintem tűrhető árral dolgozik.
A Tindert meg lehet használni előfizetés nélkül is ha nincs szükséged az extra szolgáltatásokra.
#2 a fizetős oldalakat SE moderálják, semmit sem csinálnak rajtuk, csak beszedik a pénz: pl parom.hu, randivonal Ilyen oldalakra való szerver bérlés filléres dolog. Ha van egy digineted, akkor otthonról hostolhatóak simán, egy átlag pc-ről.
Bár vannak fizetős oldalak, amiknél csinálnak valamit: fake profilok gyártása, ezekkel botok, vagy animátorok húzzák a mézesmadzagot a baleknak, hogy fizessen, pl csajokespasik, cupydo.
5-6:
Fel kellene jelenteni az összes ilyen oldal üzemeltetőjét, ez is csalás és átverés. Én is kibaxtam már egy csomó pénzt fölöslegesen, mire rájöttem. Rohadjanak meg. A csajokespasik.hu és padaam.hu nagy átbaxás, de ezek egy tőről fakadnak. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!