Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit akarhat a lány? Keressem még vagy inkább várjam, hogy ő keressen engem?
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal, bejöttem neki, szinte ő kezdeményezett, de idővel több találkozás után nekem is megtetszett. Egy hete próbálom elhívni randira (nem első randi) de állandóan elnapolja valamilyen stressz miatti betegségre hivatkozva...állítólag injekciókat kell beadjanak neki. Természetesen megértettem de a második elnapolás után mondtam neki ha nem akar találkozni akkor nem erőltetem. Erre ő azt mondta, hogy ő is szeretne találkozni és mondta, hogy a legjobb holnapután lenne. Írogatok neki de ő nem erőst válaszol, ő nem ír nekem soha.
Most nem értem mit akar, miért nem mondta, hogy nem szeretne találkozni és kész? Ha pedig még mindig szeretne tőlem valamit akkor miért viselkedik így velem?
Holnaputánig még keressem vagy csak simán várjam, hogy ő keressen engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!