Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van h nem érzem h szeret? Milyen egy szerelmes férfi?
A szex az jó lenne, de igazából hogy írjam le...nos ott is én vagyok az aki sokkal inkább odateszi magát. Aminek örül az engem is begerjeszt. Hogy ő mit csinál velem? Nos nem sok mindent. Régebben játszott a cickómmal, volt rendes előjáték most gyakorlatilag semmi.
Nem hiszem h szeret. Vhogy nem koncentrál. Az a baj h az elején is kicsit olyan érzelmi analfabétának gondoltam de aztán tett sok mindent ami meggyőzött.
Most pl egyedül vagyok és támogatásra lenne szükségem. Annyit mondott h mindig megyek a fejem után és nem hallgatok rá. Amúgy délutánonként a haverjaival vihorászik és engem olyan gyorsan ráz le telefonon h csak na. Én várom h beszéljünk, kíváncsi vagyok h mi van vele stb. Persze ő is kérdezget, de tényleg nem koncentrál. Tervezget szépen (a durva az h velem közösen?!) Nem érzem miért...vagy hova. Ő nem látja h itt rohadt nagy gond van. És most ezzel nagyon megbántott amit mostanában csinált. Mert most tényleg támogatásra lett volna szükségem, csak h felhívjon, kedves legyen, stb. De persze egyedül hagyott. És hiába mondom h itt gond van, ő igazából azzal se ér rá foglalkozni. Kap még vGy 2 hetet. Aztán szia. Egyedül is jobb lenni ennél minden jobb. És mindig úgy fáj, mert én úgy szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!