Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy pasas így indít?
"-Szia, Te kis dögös Nő. :*
-Szia :) Azzal kezdeném hogy, mint a képen is látszik, nem vagyok vékony.De ha ez nem zavar folytassuk a kommunikációt viberen. :)
-Nem szeretem a vékony lányokat. Esetleg még láthatok rólad pár egész alakos fotót?
Itt:Küldtem még kettőt ruhában, közelit.
Erre:
-Köszönöm. Szívesen megnéznélek lengébb öltözetben is."
Nah, ezen a ponton viszont már berágtam és elküldtem a fenébe. Mert az egy dolog, hogy oké, nézzen meg képen több szögből ruhában, meg nézze meg az arcom, vagy akár nézzen meg webcamerán, de nehogy már így indítson valaki 4. mondatára.
Sajnálom, hogy egy parasztot fogtál ki, aki csak dugni akart.
Egyébként rögtön ez ugrott be a kérdésről: [link]
Na mé' nem kűdünk' képet, aranyos?
Montamé'
79H
Társkereső oldalon vagy? Mert ha FBon, akkor a képkérés is bunkóság..
FB ismerkedni amúgy is gáz, nyomi dolog. Csak a lűzerek használják ismerkedésre, akik még azt sem vállalják fel nyíltan, hogy kapcsolatot keresnek.
Nem. Olvasd újra. Ezt is a fickó mondta.
Megjegyzi, hogy ő dagadt férfi ÉS ha ez nem zavarja a kérdezőt, akkor folytassák viberen.
utsó vagyok, TÉVEDTE :)
tehát a kérdező a kövér, és ő használta a "folytassuk a kommunikáció" kifejezést.
OMG
na jó, nem nekem való ez a gyk :DDD
igazad volt #7 Bocs!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!