Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha én már közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz és még sose volt barátnöm és szüz is vagyok?
Figyelt kérdés
az aszociális személyiségemnek köszönhetö ez leginkább. De am se vagyok jo pasi szoval nekem már annyi. odalett a fiatalságom és pislogok kettöt és azt veszem majd észre hogy gy vén szar lettem. nem birok megváltozni mindig is aszociális voltam. 26F2018. aug. 20. 18:22
11/16 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj és semmivel nem vagy elkésve. A férjem 29 éves volt, amikor összejöttünk, én voltam az első barátnője. Idén vagyunk 10 éves házasok, imádjuk egymást és a gyerekeinket. 😊 Ő sem egy társaság közepe alkat, szinte véletlenül kezdtünk el először beszélgetni.
12/16 anonim válasza:
Én is hasonló voltam, de aztán megtaláltam a saját stílusom. Befolyásolok mindenkit. Minden embernek máshogy adom ki magam. Mindenki imád így. 19évesen kezdtem ezt el. Kis piával, mert az segít darálni. Szinte rögtön lett egyszerre 4 barátnőm. Aztán 20évesen leálltam 1nél és tök jól megvagyok vele. Rengeteg csaj barátom van most.
23/F
13/16 anonim válasza:
Dugig a net lakásos prostikkal sokuk szűztelenítést is nagyon szívesen vállal. Mire vársz még ? Nem ciki, nem tudja meg senki . Aztán ha megtetszik a dolog vissza is járhatsz,meg válogathatsz kedvedre a többi közül. Megjön ettől az önbizalmad nem lesz misztikus félelmetes valami számodra a p ina meg a nő .
14/16 A kérdező kommentje:
De azok között a legtöbb nagyon buta flegma lehuzos nő. Nagyon nehéz kifogni egy normális nem lehuzos csajt.
2018. aug. 30. 17:29
15/16 anonim válasza:
Nem érdekük a flegmázás lehúzás,hanem a visszatérő kuncsaft az érdekük.Persze vannak buták is,de hamar kikopnak és mehetnek vissza a szemétégető mellé. És vannak beszámolós oldalak lehet olvasgatni a kommenteket értékeléseket.
16/16 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom en rosszakat olvastam a neten. A legtöbbnek állítólag nincs annyi esze hogy felfogja hogy neki az lenne a jó ha a kuncsaft boldog es elégedett. Csak az jar a fejeben hogy jól lehúzza es minél hamarabb tavozzon.
2018. aug. 30. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!