Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasinál mit jelentenek a következők?
Figyelt kérdés
Folyamatosan megalázó megjegyzéseket tesz rám. Pl öltözékemre, külsőmre (nem vagy szép), beleköt dolgokba, amiket csinálok (pl kidobtam egy fél szendvicset, mert nem bírtam megenni az egészet, erre tette a megjegyzéseket, hogy kaját kidobni így meg úgy, pedig sosem nélkülözött), kritizálja a mozgáskoordinációm, mert leejtettem egy poharat, szexuális teljesítménybe beleköt, ügyetlennek minősít. stb.2018. aug. 16. 20:56
11/15 anonim válasza:
Pedig a 6-osnak van igaza.
Nekem is volt ilyen “kapcsolatom”. Onertekelest full letudja huzni...
12/15 anonim válasza:
Neki mindennel baja van, magával is veled is. De tény te csak szórakozásra voltál jó.
De legalább van eszed és otthagytad
13/15 anonim válasza:
hierarchikus tipus. Azt hiszi ha ő nem nyom le téged akkor te nyomod le őt. Folyton az a félelme h legyőzik.
14/15 anonim válasza:
Nem akartam elhinni úgy 8-9 évvel ezelőtt, amikor épp itt gyakorin azt mondták, hogy bántalmazott vagyok. A hasonló lebecsmérlő megjegyzései és a fel nem vállalás miatt teljesen padlóra került az önértékelésem. Ő nem volt ennyire durva, de azt megtudtam tőle, hogy átlagos vagyok, meg nem kéne neki jó nő, mert azt félteni kell, minek sminkelek (neki sminkeltem), minek veszek magassarkút, stb...Eltelt összesen 10 év, a szeméyiségzavaros viselkedésével végül elérte, hogy már nem szeretem. Felfigyelt rám valaki, akibe beleszerettem. Biztos kihatott ez kettőnkre, mert ekkor kapott észbe, hogy rohamtempóban elveszít örökre. Azóta én vagyok a szép, aki smink nélkül is szép, sőt, azt hittem, nem hallok jól, valamelyik este gyönyörű voltam, a tökéletesen neki való nő, aki mellett meg akar öregedni, senki más nem kell neki, rózsacsokrok e-mailben és valódiak a munkahelyemen...á, fel se tudom sorolni. És azon gondolkozom, hogy akkor talán mégsem én voltam annyira ronda 10 évvel ezelőtt sem, hanem valóban bántalmazott. És most mit csinál? Közel 2 év érzelmi nihil után, amialatt lezártam, meggyászoltam, elengedtem, most hirtelen újra szeret és mindent megkapok, amire 10 évig vártam...És kezdhetem újra a gyászt, a lezárást, az elengedést, bűntudattal vegyesen, hogy már nem tudom szeretni ezt az embert, aki ennyire szeret. És bár tudom, hogy igazából sírt, mert sosem szokott sírni, a 10 évemet már nem kapom vissza és nem jelent semmit, hogy szépnek lát, mert amikor ez sokat jelentett volna, nem tudtam róla:(
15/15 A kérdező kommentje:
az szép...
2018. aug. 17. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!