Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a menő jóképű fiúkra irigykedek?
Azokra, akik bármikor kapnak vonzó nőt és mindenhol kedvesek velük, rajonganak értük.
Ez a furcsa, hogy pl. a gazdagokra nem irigykedek, akik bármikor megvehetik azt, ami megtetszik nekik, legyen akár egy 20 milliós lakás vagy kocsi. A fizikailag erősebb emberekre sem irigykedem, nem érzek frusztrációt, amikor valaki 150 kilót is fel tud emelni, nekem meg a töredéke is alig megy. Az okosabb emberek irányában sincs meg ez az érzés, akik ránézésre oldanak meg bonyolult feladatokat, én meg napokig hiába töröm rajta a fejemet?
Miért pont ez, mitől alakulhatott ki? Számtalan területen sikertelen vagyok, de csak ez az egy okoz frusztrációt, komplexust.
Mindenkinek megvan a saját frusztrációja.
Az egészséges ember nem irigykedik senkire, hanem megbecsüli, amije van és boldog. Nem mondom, hogy én ilyen vagyok, de törekszem rá és sokat fejlődtem ebbe az irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!