Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora a maximalis korkülönbség, ami nektek még bele fér egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Tudom nagyrészt nem kor alapján válik el, hogy ki kivel jön össze de úgy kb saccra mennyi az, ami még belefér nektek? Saját korotokat is írjátok le légyszíves :)2018. aug. 14. 11:06
11/22 anonim válasza:
Felfelé kb. 6
Lefelé nagyon különlegesnek kell lennie, rossz tapasztalatok
17/L
13/22 anonim válasza:
ja hülye vagyok nem olvastam a kérdést, hogy nőket kérdezel akkor storno bocs :)
14/22 A kérdező kommentje:
Semmi gond cicafiú 😂
Igazából a te válaszod is hasznos volt szóval nem gond 😉
2018. aug. 14. 16:25
15/22 anonim válasza:
Van erre egy képlet, ami szerintem körülbelül helyén való...
(F:2)+7=N-minimum.
17/22 anonim válasza:
#16: Ez itt a tini kategória, itt lassan már a 15 hónap is sok...
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Aki pedig lepontozta a válaszolókat, annak üzenem, hogy a rák egye ki a gyomrát!!!!! (Én mindenkinek zőld utat adtam)
2018. aug. 15. 11:43
19/22 anonim válasza:
Most 26 vagyok, a 40 még ha nagyon akarom, éppenhogy beleférne; lefelé meg mondjuk talán olyan 22 csak hogyha kivételesen érett. Egyébként inkább 25 alapból:D
20/22 anonim válasza:
*fölfelé is írok akkor alapbólt, hát, alapból olyan 34 mondjuk pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!