Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok a természetes kreol bőrű lányokról?

Figyelt kérdés
Titeket zavar, vagy éppen tetszik?
2018. aug. 12. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmit, akinek természetesen ilyen az általában jól is néz ki, csak a szolisok rondák.
2018. aug. 12. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Lehet van benned egy-két vonóval, csak te nem tudsz róla!
2018. aug. 12. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
10%

Volt már olyan kreol bőrű lány aki "bejött". Olaszországban találkoztunk, egy venezuelai lány volt, sajnos akkor még nem beszéltem spanyolul és ő sem beszélte az angolt így nem tudtunk beszélgetni..

Viszont nem megyek bele általánosításba:)

2018. aug. 12. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom olvasod még a válaszokat, 20 éves kreol bőrű srác vagyok, eddig egyszer néztek csak cigánynak. Nem hiszem hogy ezzel bármiféle probléma lenne, vagy hogy el kelljen fogadnod magad. Inkább előnyei, mint hátrányai vannak, én pl még soha nem égtem le, még akkor se ha nem használtam naptejet.
2018. aug. 22. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!