Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10bōl 9 férfi nem kell. A tizediknek meg én nem kellek. Megátoztak?
Ez nem igaz!
Én a 12-ik vagyok, és nekem sem kellesz!
Csak egy átlagos "hercengő" vagy, nem több. De azért elárulom neked a titkot. A normális férfiaknak normális nők kellenek. Ha 9el voltál, akkor a 10.már biztosan nem vesz el. Kivéve ha ő sem külömb, vagy hazudsz neki. Ja, az meg neked nem kell. Ez bizony Sakk-Matt.
De hazudhatsz is neki, akkor viszont 20 év múlva, amikor rájön, fog kivágni, 2 gyerek után. Akkor viszont már szidhatod a szemét férfiakat...
Hááát, le kéne mászni a toronyból!
Csak szólok, a sárkány már rég megdöglött...
Gondolom nagyok az elvárásaid.Értem én,hogy nem kell akárkivel összeállni,de ha 10-ből 9 nem kell az elég szar arány.Ha idősebb leszel szerintem a két kezed össze teszed majd,ha érdeklődnek egyáltalán irántad.
Tapasztalatból mondom,hogy nem jó,ha egyből elutasítasz mindenkit.Régen én is ugyanezt csináltam.Ha valami zavart a leányzóban az első randin,akkor már le is koptattam.Aztán amikor elkezdtem neten ismerkedni sokat már az első randi előtt elhajtottam,vagy szimplán nem írtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!