Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 10bōl 9 férfi nem kell. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10bōl 9 férfi nem kell. A tizediknek meg én nem kellek. Megátoztak?

Figyelt kérdés
Ez persze vicc, de más is jár így?

2018. aug. 5. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Pont ugyanígy vagyok, csak férfiként. Nagyon ritkán találok olyan nőt, aki tényleg kell nekem annak meg pont nem kellek, de az nem 10-ből hanem inkább 100-ból vagy 1000-ből 1.
2018. aug. 5. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Ez nem igaz!

Én a 12-ik vagyok, és nekem sem kellesz!

2018. aug. 5. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:
45%

Csak egy átlagos "hercengő" vagy, nem több. De azért elárulom neked a titkot. A normális férfiaknak normális nők kellenek. Ha 9el voltál, akkor a 10.már biztosan nem vesz el. Kivéve ha ő sem külömb, vagy hazudsz neki. Ja, az meg neked nem kell. Ez bizony Sakk-Matt.

De hazudhatsz is neki, akkor viszont 20 év múlva, amikor rájön, fog kivágni, 2 gyerek után. Akkor viszont már szidhatod a szemét férfiakat...

2018. aug. 6. 00:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, le kéne mászni a toronyból!

Csak szólok, a sárkány már rég megdöglött...

2018. aug. 6. 08:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Gondolom nagyok az elvárásaid.Értem én,hogy nem kell akárkivel összeállni,de ha 10-ből 9 nem kell az elég szar arány.Ha idősebb leszel szerintem a két kezed össze teszed majd,ha érdeklődnek egyáltalán irántad.

Tapasztalatból mondom,hogy nem jó,ha egyből elutasítasz mindenkit.Régen én is ugyanezt csináltam.Ha valami zavart a leányzóban az első randin,akkor már le is koptattam.Aztán amikor elkezdtem neten ismerkedni sokat már az első randi előtt elhajtottam,vagy szimplán nem írtam neki.

2018. aug. 6. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!