Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bárki, aki ennek a kategór...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bárki, aki ennek a kategóriának a böngészgetése/kérdésfeltevés után JOBBAN érezte magát, mint előtte?

Figyelt kérdés
Érdekesnek tartom, hogy az emberek újra meg újra visszajönnek olvasni, válaszolni, kérdezni ebbe a kategóriába. Valahányszor idedugom a képem, mintha mindenki csak megpróbálná teljesen lehozni az életről a többieket. Szerintem azok, akik nem valami konkrét, praktikus kérdést tesznek itt fel, a legjobban tennék, ha abszolút távol tartanák magukat innen.
2018. aug. 3. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nekem ez amolyan katasztrófa-turizmus. :D Elolvasom a sok idióta, magányos nyomorult írását, és 2 perc múlva már úgy érzem, én egy mázlista Einstein vagyok. :D
2018. aug. 3. 16:00
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Én még sosem kérdeztem ebben a témakörben, de kb. 3 perce jött egy privi egy kérdezőtől, miszerint jó volt olvasni a válaszomat, és megerősítette a hozzáállásában/véleményében.
2018. aug. 3. 16:00
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Volt egy kérdésem korábban, ami után olyan válaszok érkeztek, mint barátaimtól soha. Nagyon jó volt, össze is tudtam magam kapni utána. :)
2018. aug. 3. 16:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy rosszul észlelem, és van pozitív is. De nekem valahogy úgy jön le, mintha a dolog arról szólna, hogy szenvedő emberekbe még belerúgnak párat, ők meg valamiért újra meg újra visszajönnek, hogy még kérjenek néhány rúgást.
2018. aug. 3. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az esetek többségében jobban érzem magam. Nagyon sok értelmes hozzászóló van. (Értelmes kérdező már kevesebb.)
2018. aug. 3. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:
41%
Pár perce írtam ki egy kérdést, csak rugdosnak. Név nélkül sokan mernek bunkók lenni. Ne foglalkozz velük, csak az építő jellegű kritikát vedd figyelembe. :)
2018. aug. 3. 16:08
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Én egyszer tettem fel itt kérdést, már elég régen volt, de tisztán emlékszem, hogy milyen sokat segített az a sok észheztérítő pofon, amit itt kaptam. Minden ember más, nekem például pont az ilyen belém rúgós "Csernus módszer" segít a legjobban kihúzni a fejem a hátsómból, hogy végre lépjek és ne csak szenvedjek a szarban..
2018. aug. 3. 16:14
 8/13 A kérdező kommentje:

"Minden ember más, nekem például pont az ilyen belém rúgós "Csernus módszer" segít a legjobban kihúzni a fejem a hátsómból, hogy végre lépjek és ne csak szenvedjek a szarban.."

Azzal tényleg nincs gond. Én inkább az ilyen "agyad lejeb az igényejidet mer bisztos csunya vagy" szintű válaszokra gondolok.

2018. aug. 3. 16:28
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
#7-nek igaza van. Én is voltam már padlón, és nekem is ez segített. Jót tesz néha, segít észhez térni.
2018. aug. 3. 16:34
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a társaság fele normális válaszokat ad. És nem rug bele másokba.
2018. aug. 3. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!