Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják: "Ha egy fokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják: "Ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél, akkor már találsz barátnőt" Akkor miért nem jövök be a kiszemelt lányoknak?

Figyelt kérdés
Jó fej srác vagyok, akiben vannak értékek.175 magas 18 cm a farkam szerintem az nem olyan vészes! Átlagos kinézetűnek tartom magam mindig divatosan öltözködöm, és mindig ápolt vagyok. Súlyban 72-75 kg "Úgy mozgatom a mellizmom, mint Dwayne Johnson " Akkor miért utasítanak vissza a kiszemelt lányok? Valamiért úgy menekülnek előlem, mintha rothadna a fogam. A kiszemelt lányok csak barátkozni akarnak velem.

2018. aug. 3. 00:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

A félreértések elkerülése érdekében nem gondolom, hogy egy férfi értékét az határozza meg, hogy mekkora a farokmérete. Én abban vagyok értékes, hogy mindig mosolyt tudok csalni az emberek arcára, ha valaki hozzám fordul, akkor önzetlenül segítek neki, nem azért mert várok valamit. Csak azért írtam a farokméretem, mert el akartam kerülni azokat a hozzászólásokat akik szerint ágyékban nem szorít a nadrágom.

Diplomás egyetemet végzett ember vagyok és nem a ló faránál szereztem meg a végzettségem.

25 évesen szüleimtől anyagilag független vagyok, Gimis korom óta mindig dolgoztam és elértem, hogy saját autóm van. Az Egyetemi félévek alatt diákmunkát, nyáron mezőgazdasági munkát végeztem így van némi félretett pénzem

Ha van pénzem? Ha bármikor megtudom nevettetni az embereket? Ha igényes vagyok, divatos cuccokban járok, van drága okostelefonom, márkás parfümöm. Lehet velem intellektuálisan beszélgetni. Megértő vagyok, és figyelmes. Szeretnek az emberek a társaságomban lenni, máskülönben miért hívnának mindig mindenhová?

Volt, hogy megnövesztettem szakállam, és már több hajviseletet is kipróbáltam, De semmi értelme Mindig megkapom: "Mi olyan jó barátok vagyunk"

Már tényleg nem tudom, hogy mi van? Hol rontom el?

2018. aug. 3. 14:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Az, hogy önzetlen, intelligens és humoros vagy, egy lányt sem érdekel. Nekik az a fontos, hogy jóképű és magas legyél. Ha ez nincs meg, a fenti jó tulajdonságaiddal csak a barátzónáig juthatsz.
2018. aug. 3. 14:30
 23/25 anonim ***** válasza:
azt hittem, középiskolás vagy... a stílusodból ítélve.
2018. aug. 3. 14:51
 24/25 3.14159265357989 ***** válasza:

Milyen egyetemet végeztél? :)

Lehet egyébként, hogy megvan a diploma, oké, mert megtanultad a dolgokat, de ettől még nem biztos, hogy okos, intelligens is vagy (persze meglehet). Lehet, hogy ez hiányzik, és azt érzik a lányok a beszélgetés alapján? :/ Persze ha a legtöbb ismerősödnek az a véleménye, hogy nagyon értelmes, intelligens vagy, és a lányok is mondják/nem hozzák fel az ellenkezőjét, akkor nem ez lehet a hiba. De gondoltam, feldobom, hátha :)

2018. aug. 3. 15:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát mert a kiszemelt lányok pont nem téged szemeltek ki, velük nem kölcsönös a vonzalmad, hanem egyoldalú. Vagy pl lehet olyan, aki foglalt, vagy tényleg eddig csak olyanokba botlottál bele, akiknek nem jösz be.
2018. aug. 3. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!