Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják: "Ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél, akkor már találsz barátnőt" Akkor miért nem jövök be a kiszemelt lányoknak?
A félreértések elkerülése érdekében nem gondolom, hogy egy férfi értékét az határozza meg, hogy mekkora a farokmérete. Én abban vagyok értékes, hogy mindig mosolyt tudok csalni az emberek arcára, ha valaki hozzám fordul, akkor önzetlenül segítek neki, nem azért mert várok valamit. Csak azért írtam a farokméretem, mert el akartam kerülni azokat a hozzászólásokat akik szerint ágyékban nem szorít a nadrágom.
Diplomás egyetemet végzett ember vagyok és nem a ló faránál szereztem meg a végzettségem.
25 évesen szüleimtől anyagilag független vagyok, Gimis korom óta mindig dolgoztam és elértem, hogy saját autóm van. Az Egyetemi félévek alatt diákmunkát, nyáron mezőgazdasági munkát végeztem így van némi félretett pénzem
Ha van pénzem? Ha bármikor megtudom nevettetni az embereket? Ha igényes vagyok, divatos cuccokban járok, van drága okostelefonom, márkás parfümöm. Lehet velem intellektuálisan beszélgetni. Megértő vagyok, és figyelmes. Szeretnek az emberek a társaságomban lenni, máskülönben miért hívnának mindig mindenhová?
Volt, hogy megnövesztettem szakállam, és már több hajviseletet is kipróbáltam, De semmi értelme Mindig megkapom: "Mi olyan jó barátok vagyunk"
Már tényleg nem tudom, hogy mi van? Hol rontom el?
Milyen egyetemet végeztél? :)
Lehet egyébként, hogy megvan a diploma, oké, mert megtanultad a dolgokat, de ettől még nem biztos, hogy okos, intelligens is vagy (persze meglehet). Lehet, hogy ez hiányzik, és azt érzik a lányok a beszélgetés alapján? :/ Persze ha a legtöbb ismerősödnek az a véleménye, hogy nagyon értelmes, intelligens vagy, és a lányok is mondják/nem hozzák fel az ellenkezőjét, akkor nem ez lehet a hiba. De gondoltam, feldobom, hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!