Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, van olyan lány, aki egyszer megszeret?
Nagyon szomorú vagyok, nem akar semmi összejönni. Önbizalomhiányos is vagyok, nem merek ismerkedni max neten. Emberek közelében szorongok. Nagyon érzékeny vagyok egy csalódás nagyon megtud engem viselni. Legutóbb facebookon letiltott egy lány ezután elég sokat sírtam. Ennek tetejében sajnos válogatos is vagyok nem tehetek róla vonzanak a szép nők :(
Olyan jó lenne, ha itt lenne velem egy lány megölelne és kisírnám magam közbe mosolyogna rám és azt mondaná, hogy semmi baj itt vagyok veled. Mivel érzékeny vagyok ezért szeretnék egy gondoskodó, megbízható, szép lányt magam mellé.
Nem tudok változtatni magamon próbáltam, de nem megy. Viszont, ha egy szimpatikus szép lány szárnya alá venne biztos nem lennék ilyen depresszív. Most is, hogy ezeket a sorokat írom a könnyeimmel küszködök.
Mit írtál, mielőtt letiltott?
szerintem itt lehet a bibi, csak úgy brahiból nem szokott egy csaj sem letiltani embereket (normális lányokról beszélek nyilván). Én is kaptam itt az oldalon olyan privát üzit, hogy tiltottam az illetőt (bár mondjuk elég türelmes vagyok, obszcén levelekre is igyekszem kedvesen válaszolni, de szerintem én vagyok a hülye, és a nagy átlag már tiltaná az ilyeneket :D).
Tehát a kérdés: mióta ismerkedtetek, és mit írtál a legutolsó 10-15 üzenetben/percben neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!