Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan hogy valaki nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valaki nem tud megmaradni egy nő mellett hosszútávon? Többi lent.

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy olyan típusú férfi vagyok, akinek mindig kell az új. Ha úgy érzem, hogy belép az életemben egy "jobb" nő, akkor az adott kapcsolatomból szinte mindig kiszállok. Persze, nem megcsalással és hazugsággal teszem ezt, hanem odaállok a párom el és őszintén elmondom neki, hogy nézd: jött más és nekem ő kell, kiszállok. Tudom azt is, hogy annak ellenére, hogy őszinte vagyok ez így nem a legjobb dolog hosszútávon. Ráadásul ezzel saját magamnak keltek rossz hírt egy idő után, hogy mindig más nővel látnak. Mit lehet ez ellen tenni? Vagy csak egyszerűen nem jött még el a nagy Ő? Van más is ilyen helyzetben?
2018. júl. 28. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Persze, hogy van. Jellemzően azok, akik soha a büdös életben nem tanultak meg összedolgozni másokkal, felelősséget vállalni és nem volt sem közeli barátjuk, sem testvérük, sem semmi, hogy észrevegyék a társukban az embert.

Csak az marad hosszú távon párkapcsolatban, aki szereti és tiszteli az embert a másikban. Ha pedig ez a feltétel teljesül, nem beszélünk ilyenről, hogy izgat egy idegen, mert én pl árulásnak és szemtelenségnek élem meg a párommal szemben, ha kikezdenék bárkivel vagy ha szemet vetnék bárkire. Ő a barátom, vele haladunk előre az életben, felelünk egymásért és megbeszélünk egymással mindent. Egymásnak a kedvében akarunk járni és szexuálisan is meg tudunk mindent beszélni, megvalósítani, ahogy a való életben is. Ez az ember objektív szemmel nem olyan, aki helyett ne izgulhatnék rá másra. De annyi dolog van köztünk és annyira jól működünk, hogy minden érdeklődésemet elvesztettem másokkal szemben szexuális szempontból. Sosem tenném fel a kapcsolatomat egy idegen szarra, bármilyen vonzó. Majd talán lesz valaki, akivel kapcsolatban ezt képes leszel érezni. Ha nem, akkor meg bocs, de elb..ott vagy. Csak a pszichopaták nem képesek kötődni.

2018. júl. 28. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Még nem voltál szerelmes. Jó nő, meg kell dugni. Kb itt tartasz. Mindig fog jönni jobb, kivánatosabb. Viszont, ha érzéseid is lesznek a nő iránt és nem csak vágy, hogy megdugd, majd változik ez.
2018. júl. 28. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
30%

Sajnos igen, van ilyen.

Mindig is volt ilyen ember.

Pl. Casanova neve rémlik neked? kacsintás

Alapvetően ez azért nem az ideális állapot, de sokan élnek így.

Ez fiatalon szép, és jó, ez 60-70 évesen fog visszaütni, mert akkor már nem fogsz kelleni az új cicababáknak. S ilyenkor lesznek a magányos kivénhedt kujonok, akiket nem ápol a hű társuk, a kedves anyóka, aki vele öregedett meg.

Fiatalon persze ebből semmit nem érzel.

Amúgy e mögött az állandó hódítási-bizonyítási vágy mögött állhat egy kisebbségi komplexus, egy elutasítottság érzés, amit kompenzálsz azzal, hogy na, ez a jó nő is már az enyém, ő is elfogadott, stb.

Ahol a kötődés ennyire nem tud kialakulni, ott azért van valami bibi.

Ma ez elég gyakori, kb semmi furcsa nincs benne.

Mondom, az öreg korodra viszont majd gondolj, még időben, és jó úgy intézni a dolgokat, hogy egyszer mégis csak megállapodj.

2018. júl. 28. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Nem írtad mennyi idős vagy, de én ezt csinálom csak már átléptem azon, hogy kapcsolatot alakítok ki valakivel. Régen ugyanezt az utat jártam, hogy kapcsolat és azonnal szakítás, ha jött jobb. Nem csaltam meg soha senkit, de kegyetlenül szakítottam azonnal, amikor jobb jött. Ahogy idősebb lettem rájöttem, hogy ezzel másoknak teszek rosszat, hogy szakítok velük , mert nem bírok magammal. De kiemelem szakítani még, mindig egyenesebb, mintha csaltam volna bárkit is a háta mögött! Tehát egyenes ember vagyok, arról nem tehettem, hogy esetleg mást a szakítással megbántottam. Azzal bántottam volna meg az adott nőt, ha csalom a háta mögött. Szóval én már kiléptem ebből, hogy állandó kapcsolatom legyen, mert még mindig igényelem a változatosságot. Van több állandó szexpartnerem és közben flörtölök mindig, ha meglátok valami jó bőrt, persze ők szoktak kiszúrni engem szóval ebben meg szerencsés vagyok. Szerintem, ha még fiatal vagy lehet rád is ez fog várni, amit én már régóta csinálok 40F (a másik, hogy szeretem az önálló életem, amibe semmilyen nő nem szól bele, tehát hozzászoktam a kis világomhoz, amibe nem engedek már be állandó kapcsolatra egy nőt sem csak és kizárólag szexpartnereket).
2018. júl. 28. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Exem is ilyen, 14ev alatt 3feleseg. Onzo dolog a f@rkadat az aktualis parkapcsolatod ele helyezni.
2018. júl. 28. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

#3 S ilyenkor lesznek a magányos kivénhedt kujonok, akiket nem ápol a hű társuk, a kedves anyóka, aki vele öregedett meg.

Akkor mit tanácsolsz, ehelyett inkább éljük le az életünket párkapcsolatba kényszerítve, holott nem tesz boldoggá, nem arra vágyunk, csak azért, hogy legyen aki cseréli a pelenkát, mikor öregek leszünk? Ez mi, ha nem önző és idióta hozzáállás? Inkább leszek magányos öreg éveimben, ki a francot érdekel már akkor, de a fiatal éveimet igenis úgy fogom leélni, ahogy nekem jól esik. Vannak emberek, akiket a párkapcsolat tesz boldoggá, mások nem tudnak megállapodni, mert 2-3 randi után ráunnak bárkire, nem tudnak komolyabb dolgot kialakítani és/vagy nem akarnak. De ha őket ez a változatosság teszi boldoggá, akkor csinálják ezt.

2018. júl. 29. 01:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól teszed, a válásom óta én is ezt az életformát preferálom. :) F
2018. júl. 29. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!