Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők tényleg arra vágynak, amit szavakkal
"utálnak"?
Figyelt kérdés
Nem egyszer észrevettem, hogy például mondják, hogy jajj utálom ezt az xy reality h_lye sorozatot. Fél év múlva rendszeresen nézi. Vagy pocskondiáz egy hapsit, hogy szerencsétlen, vérciki, úristen de rossz stb. Egy év múlva meg áradozik, hogy jó lenne vele kapcsolat. Vagy mondja csajra, hogy mekkora gebe úristen, anorexiás, borzasztó, utálatos. Fél év múlva lefogy pont ugyanolyanra. Az utolsó még lehet irígységből is, megértem. De értitek a tendenciát. Lehetséges, hogy a nők valójában arra vágynak amit "fikáznak"? Bejöhet ha ismerkedési "technikaként" inkább arra figyelnék mit utál a csaj ahelyett amit mond, hogy szeret, és megpróbálnám magamból ezeket kihansúlyozni? Ti hogyan látjátok ezt a kettős viselkedést, ti is megfigyeltétek? Kedves Nők, hogy van ez? (31/F)
Sokan fikáznak dolgokat, de nem veszik a fáradtságot hogy megismerjék azt. Aztán ha mégis, akkor meg jön az, hogy hát ez milyen tök jó dolog.
2018. júl. 27. 21:06
12/16 anonim válasza:
Vigyázni kell a legtöbb nővel, nagy xarkeverők tudnak lenni. :D Dolgoztam évekkel ezelőtt olyan helyen, ahol sok nő dolgozott, sőt a legtöbb az volt. Undorító, hogy egymással szemben milyen hozzáállást tanúsítottak. Én például azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés az olyan nő, aki őszintén elismer egy másik nőt, ha az csinos, okos, művelt. Egyfolytában túl akarnak licitálni egymáson, lehúzni, leépíteni a másikat, csak azért versenyezni, hogy lenyomják a másikat, nem azért, hogy maguk miatt jobbak, szebbek, okosabbak legyenek. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, másra adja rá! Thanks. :D
2018. júl. 27. 21:36
13/16 anonim válasza:
Azért egy valamivel legyél tisztában, kérdező. Nagy tévhit a pasik körében hogy a nők a bunkó pasikra buknak. A valódi helyzet az hogy ha egy pasi tetszik nekik, sokan elmennek vele ANNAK ELLENÉRE, hogy bunkó, mert ezt elfogadják, hogy SAJNOS a csomag része. De nem a bunkó vonzza őket és tudod, hogy ezt honnan lehet tudni? Hogy a ronda bunkóval már nem mennek el. Ez ilyen egyszerű. Minden nő normális pasit szeretne, aztán olyan lesz neki amilyet talál. Ha nem tetszik, akkor válogat és nem alkuszik meg az első jöttmenttel, de sok nő igen. De nem a bunkóság vonzza őket, hanem a relatíve jó pasi, és aki relatíve jó pasi, az sok mindent megtehet a nőkkel (sajnos).
2018. júl. 28. 09:31
14/16 anonim válasza:
Szerintem az ilyen nõknek tuti valami baj van a fejükbe.. de nem minden nõ ilyen.
Volt régen egy ismerõsöm, rajta tapasztaltam ilyeneket, de nagyon komolytalan gondolkodása volt, azóta meg is szakítottam vele a kapcsolatot. Nem lehetett valami értelmesen beszélni vele, össze-vissza beszélt, egyszer azt, majd az ellenkezõjét mondta. Pl. Egyszer kritizált egy másik nõt, mert feltett internetre egy félmesztelen képet. Rá pár napra ugyan olyan képet töltött fel magáról is. Hogy hogyan látom ezt a “kettõs viselkedèst? Hát gáznak, sajnos erre nincs jobb szó.
Amit te ilyen bonyolultan ide leírtál, azt egyszerūen is lelehetne tudni annyival, hogy kétszinū, zavaros fejū nõkkel ismerkedtél.
Sok nõi ismerõsöm van, akire ez nem jellemzõ, értelmesen és egyenesen lehet velük beszélni.
2018. júl. 29. 09:12
15/16 anonim válasza:
#13 És gondolod ez a férfira nem ugyanúgy igaz? Egy csinos, szexi nőnek lehet akármilyen undorító személyisége, lehet bunkó, nagyképű, hisztis, rosszindulatú, akkor is bármilyen pasit megkaphat. Jó lenne, ha nem csak a nőkre vetítenétek rá ezt a hozzáállást, mert nemtől függetlenül bárkire igaz, hogy egy szexi külső elveszi az eszét és azon túl már nem lát.
2018. júl. 29. 13:44
16/16 anonim válasza:
13-as válaszoló vagyok, és nő. És teljesen igazat adok neked, a férfiak is elveszítik a fejüket a szépség láttán és sokan feladják az elveiket és összejönnek egy buta/irritáló libával akire panaszkodnak, de igazából ezt maguknak köszönhetik, mert az irritáló személyiséget nem lehet eltitkolni. Én azért emeltem ki a bunkó pasi jelenséget, mert a férfiak többsége abban a tévképzetben él, hogy bunkó pasi kell a nőknek, ami nem igaz. Az igaz, hogy az önbizalom és határozottság fontos, és sokan ezért eltűrik a bunkóságot is, vagy jó pasi kell nekik minden áron, és ezért tűrik el. De a bunkóság önmagában nem vonzó és sok pasi ezt nem érti meg. Csak a buta libák keverik az önbizalommal, értelmes nő nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!