Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Ma bementem egy pékségbe, ami a lakhelyemtől kb. 1 percnyire van, csak nem szoktam oda járni, ez kivételes alkalom volt.

Egy csinos hölgy volt a pultban.

Elsoroltam mit szeretnék, aztán nem találtam a pénztárcám, próbáltam oldani a feszültséget, és megkértem, hogy legyen türelemmel felém mert mire megtalálom ebben a táskában... :D

Elmosolyodott és azt mondta, hogy "még hogy a női táskák nagyok", aztán próbált kezdeményezni, beszélni hozzám, de nagyon zavarban voltam, mert tele volt a táskám minden hülyeséggel, amit ki kellett pakolnom, hogy a pénztárcámhoz jussak. :D

Tehát a lényeg, hogy próbált kezdeményezni, de annyira stresszeltem, hogy legyen már meg a brifkó és ne égjek tovább, hogy nem vettem a lapot.

Visszagondolva annyira kedves és szimpatikus volt, úgy döntöttem, hogy holnap ismét bemegyek, és megpróbálnám elhívni munka után egy italra, csak ezzel az a gond, hogy soha életemben nem menntem még oda nőhöz ismerkedni, lehet gáz, de nem tartom magam annyira rámenősnek, vagy inkább tökösnek. :)

Tipp, hogy hogy próbáljak meg kezdeményezni? :)

2018. júl. 27. 19:05
 1/10 próbálokkedveslenni ***** válasza:

Egy korábbi kérdés alapján a férfiak nem tudnak már ismerkedni és csak a `nálam vagy nálad?` kérdést ismerik. Szóval nincs más lehetőséged, ezzel kell elődrukkolni.

Egyébiránt pedig kedvesen megkérdezed, hogy "munka után van kedved bekapni egy húsfurulyát?". Tökmindegy mit mondasz neki. Amennyiben szimpatizál veled (és szingli/nincs alakulóban senki), akkor elmegy veled randizni. Ellenkező esetben nem. Nem biztos, hogy a munka után rögtön, mert lehet ezer+1 dolga, de megtudtok beszélni egy időpontot.

2018. júl. 27. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy az 1-es leírta.

Kíváncsi vagyok hogy hogy sikerült, holnap leírod?

Remélem jól fog menni :)

F

2018. júl. 27. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Reméljük, nincs x+1 eladó a boltban, és holnap is ő lesz ott (ahová én járok, ott 2-3 csajt láttam már eddig, meg mindig van 1-2 új, akik nem bírják a gyűrődést, és cserélődnek). Nekem így annyi ötletem lenne, hogy bejelenteném neki, hogy nagyon megszomjaztam a tegnapi kakaós csiga, túrós batyu, akármi után, és ha elkísérne, akkor szomjoltásként megihatnánk egy kávét vagy egy üdítőt. Ha szimpi vagy neki, és nyitott az ismerkedésre, akkor elmegy veled, rosszabb esetben udvariasan elutasít. Sok sikert, ne görcsölj rá, és ne félj.
2018. júl. 27. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Add önmagad és hívd el egy italra. Max azt mondja hogy nem. Sok sikert! :)
2018. júl. 27. 21:42
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, holnap leírom :D
2018. júl. 27. 23:14
 6/10 anonim ***** válasza:
No, hogy alakult az ismerkedés?
2018. júl. 30. 08:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem írtad még le!

Mesélj mi történt?

2018. aug. 8. 18:42
 8/10 próbálokkedveslenni ***** válasza:
Valószínűleg ő az első ember, aki belehalt abba, hogy kezdeményezett.
2018. aug. 8. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
2018. aug. 9. 10:33
 10/10 A kérdező kommentje:

bocsi, egyébként nem én írtam a kérdést amit linkeltél :D

azóta sajnos nem találkoztam vele, épp ma megkérdeztem egy másik eladót és azt mondta, hogy csak kisegített, de viszont elárulta a nevét, de valószínűleg csak holnap írok rá, sajnos elég sűrű volt a napom és nemrég kerültem haza.:)

2018. aug. 9. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!