Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kezdeményezzek?
Ma bementem egy pékségbe, ami a lakhelyemtől kb. 1 percnyire van, csak nem szoktam oda járni, ez kivételes alkalom volt.
Egy csinos hölgy volt a pultban.
Elsoroltam mit szeretnék, aztán nem találtam a pénztárcám, próbáltam oldani a feszültséget, és megkértem, hogy legyen türelemmel felém mert mire megtalálom ebben a táskában... :D
Elmosolyodott és azt mondta, hogy "még hogy a női táskák nagyok", aztán próbált kezdeményezni, beszélni hozzám, de nagyon zavarban voltam, mert tele volt a táskám minden hülyeséggel, amit ki kellett pakolnom, hogy a pénztárcámhoz jussak. :D
Tehát a lényeg, hogy próbált kezdeményezni, de annyira stresszeltem, hogy legyen már meg a brifkó és ne égjek tovább, hogy nem vettem a lapot.
Visszagondolva annyira kedves és szimpatikus volt, úgy döntöttem, hogy holnap ismét bemegyek, és megpróbálnám elhívni munka után egy italra, csak ezzel az a gond, hogy soha életemben nem menntem még oda nőhöz ismerkedni, lehet gáz, de nem tartom magam annyira rámenősnek, vagy inkább tökösnek. :)
Tipp, hogy hogy próbáljak meg kezdeményezni? :)
Egy korábbi kérdés alapján a férfiak nem tudnak már ismerkedni és csak a `nálam vagy nálad?` kérdést ismerik. Szóval nincs más lehetőséged, ezzel kell elődrukkolni.
Egyébiránt pedig kedvesen megkérdezed, hogy "munka után van kedved bekapni egy húsfurulyát?". Tökmindegy mit mondasz neki. Amennyiben szimpatizál veled (és szingli/nincs alakulóban senki), akkor elmegy veled randizni. Ellenkező esetben nem. Nem biztos, hogy a munka után rögtön, mert lehet ezer+1 dolga, de megtudtok beszélni egy időpontot.
Pontosan, ahogy az 1-es leírta.
Kíváncsi vagyok hogy hogy sikerült, holnap leírod?
Remélem jól fog menni :)
F
Nem írtad még le!
Mesélj mi történt?
bocsi, egyébként nem én írtam a kérdést amit linkeltél :D
azóta sajnos nem találkoztam vele, épp ma megkérdeztem egy másik eladót és azt mondta, hogy csak kisegített, de viszont elárulta a nevét, de valószínűleg csak holnap írok rá, sajnos elég sűrű volt a napom és nemrég kerültem haza.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!