Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Urak, ti élnézitek a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Urak, ti élnézitek a barátnőtöknek, ha ordibál veletek, mint egy vadállat, mikor éppen olyan napja van?

Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű.

2018. júl. 25. 08:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mivel két közeli nőrokonom is ilyen "sárkány" (a legközelebbi férfirokonom meg egy Sztálin-mániás diktátor), ezért nem kérek ebből többet, örülök, hogy a költözés óta nem kell ezt hallgatni, még akkor is, ha velem ritkán üvöltöztek, mert nehéz felbosszantani vagy simán csak kitére k a támadási kísérlet elől. (Ui: Ugyanezért kerülöm a diktátor-jellemű férfihaverokat is, abból is elég volt 14 év).

Exeimmel se volt sose üvöltözés, haverokkal se... Igaz a szakítások az ilyen "Szia és sok szerencsét, légy majd boldog valamikor" jellegűek voltak. Igaz ez lassan a "Klévlend" (Familyguy) szint. De ez legalább nyugis.

2018. júl. 25. 11:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Néha belefér.
2018. júl. 25. 11:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Elnéztem egy jó darabig, és bárki bármit mond, nagyon sokan elnézik.

Végül sokminden közrejátszott, de válás lett a dologból.

2018. júl. 25. 12:07
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, ki akkora impulzuskontrollzavaros faszállat felnőtt létére, hogy nem képes visszafogni magát és megadni a tiszteletet a kedvesének. Én ezt nőként mondom.

Volt, hogy felemeltem én is a hangom a páromra, de azért elég hosszú út van addig, amíg egy hangosabb rárivallás átvált vadállat módjára ordibálásra, vagy egy veszekedés pofonba stb.

Hard to swallow things:

Gyerekek, nemtől függetlenül, nincs olyan, hogy valakinek ilyen napja van. Az ember veszekedhet, lecseszheti a párját, akár le is hülyézheti, de hogy valaki ennyire kikeljen magából, ahhoz egyszerűen gyökérnek kell lenni. Ez van.

2018. júl. 25. 13:09
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

A válaszokat elnézve, ez az oldal tényleg egyáltalán nem életszerű.

Nincs az a nő aki ne borult volna ki egy parkapcsolatban legalább egyszer. Ugyan..

2018. júl. 25. 13:21
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Mert minden nő idegbeteg sárkány? Ha kitérsz a lángok elől, nem tud mit tenni. Az a baj, hogy a többség azonnal kardot ránt.

2018. júl. 25. 13:24
 17/20 anonim ***** válasza:

15: kiborulni ki lehet.

Én is hisztiztem már olyanon, amin nem kellett volna, piszkáltam a párom indokolatlanul mikor stresszeltem épp a vizsgáim miatt (el is bőgtem magam), vagy vonultam el inkább pár órára.

De hogy valaki elveszítse a józan eszét és üvöltsön, mint egy állat, szórakoztatva a szomszédokat is... Ne haragudj, nem vagyok már kamasz. Ez nyílt agresszió és szerintem tök érthető, ha valaki nem akar egy agresszív állattal élni.

2018. júl. 25. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem minden napos, illetve nem félórás monológ.
2018. júl. 25. 14:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Velem ne ordibáljon, mivel én sem teszem meg vele. Ha gondja van akkor mondja el, meghallgatom, ha tudok segítek neki. Ha meg úgy gondolja, hogy nem rám tartozik, akkor az ordibálást is tartsa meg magának. Nem érdekelnek a magyarázkodások a hormonokról, a havi ciklusról, a fejfájásról..., semmiről. Egy felnőtt ember igenis tudjon magán uralkodni. Viszont az ezekből fakadó hangulatváltozást megértem és igyekszem tolerálni is, de más dolog az ordibálás és más az, ha csak ingerlékenyebb a megszokottnál.
2018. júl. 25. 16:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Én elnézném, meg is verhetne, ha úgy látná jónak. Szülinapra boxzsákot és -kesztyűt kapna:).
2018. júl. 25. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!