Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak, ti élnézitek a barátnőtöknek, ha ordibál veletek, mint egy vadállat, mikor éppen olyan napja van?
Mivel két közeli nőrokonom is ilyen "sárkány" (a legközelebbi férfirokonom meg egy Sztálin-mániás diktátor), ezért nem kérek ebből többet, örülök, hogy a költözés óta nem kell ezt hallgatni, még akkor is, ha velem ritkán üvöltöztek, mert nehéz felbosszantani vagy simán csak kitére k a támadási kísérlet elől. (Ui: Ugyanezért kerülöm a diktátor-jellemű férfihaverokat is, abból is elég volt 14 év).
Exeimmel se volt sose üvöltözés, haverokkal se... Igaz a szakítások az ilyen "Szia és sok szerencsét, légy majd boldog valamikor" jellegűek voltak. Igaz ez lassan a "Klévlend" (Familyguy) szint. De ez legalább nyugis.
Elnéztem egy jó darabig, és bárki bármit mond, nagyon sokan elnézik.
Végül sokminden közrejátszott, de válás lett a dologból.
Nem tudom, ki akkora impulzuskontrollzavaros faszállat felnőtt létére, hogy nem képes visszafogni magát és megadni a tiszteletet a kedvesének. Én ezt nőként mondom.
Volt, hogy felemeltem én is a hangom a páromra, de azért elég hosszú út van addig, amíg egy hangosabb rárivallás átvált vadállat módjára ordibálásra, vagy egy veszekedés pofonba stb.
Hard to swallow things:
Gyerekek, nemtől függetlenül, nincs olyan, hogy valakinek ilyen napja van. Az ember veszekedhet, lecseszheti a párját, akár le is hülyézheti, de hogy valaki ennyire kikeljen magából, ahhoz egyszerűen gyökérnek kell lenni. Ez van.
A válaszokat elnézve, ez az oldal tényleg egyáltalán nem életszerű.
Nincs az a nő aki ne borult volna ki egy parkapcsolatban legalább egyszer. Ugyan..
Mert minden nő idegbeteg sárkány? Ha kitérsz a lángok elől, nem tud mit tenni. Az a baj, hogy a többség azonnal kardot ránt.
15: kiborulni ki lehet.
Én is hisztiztem már olyanon, amin nem kellett volna, piszkáltam a párom indokolatlanul mikor stresszeltem épp a vizsgáim miatt (el is bőgtem magam), vagy vonultam el inkább pár órára.
De hogy valaki elveszítse a józan eszét és üvöltsön, mint egy állat, szórakoztatva a szomszédokat is... Ne haragudj, nem vagyok már kamasz. Ez nyílt agresszió és szerintem tök érthető, ha valaki nem akar egy agresszív állattal élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!