Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így szétszakadt a női mezőny (is)?
Nem tudom milyen mezőnyöket látsz, én nem tapasztalok ilyen széttagoltságot.
Nem lehetséges, hogy csak te képzeled be magadnak? Miben nyílvánul meg ez a két tábor? A különböző tábor tagjai nem beszélnek egymással?
Amúgy különös, én egyáltalán nem tapasztaltam azt, hogy aki szingli/magányos az föltétlenül rusnya lenne, aki meg orrba-szájba dug, az álom nő lenne.
#1-es és 2-es, a Kérdező nem mondta, h melyik mezőny rusnya vagy szép...ezt már csak ti gondoltátok hozzá.
Egyébként, igen és is így látom teljesen Kérdező.
*én is
a rusnya senkinek sem kellők vs. alfahímek a férfi mezőnyre szólt, sztem, de a Kérdező majd megválaszolja
#Kérdező: Írd úgy, hogy sikeresek vs sikertelenek. :)
Egyébként én is ezt tapasztalom, mármint a két táborra szakadást. Viszont szerintem nem feltétlenül az előnytelenebb külsejű nők vannak egyedül.
#6 Értem mire akarsz kilyukadni.
Amúgy nem lehet, hogy a két tábor valójában:
1. Nők, akik nem beszélnek az alkalmi kapcsolataikról, ők is kontaktusba lépnek férfiakkal, de nem teregetik ki ezt mindenkinek
2. Nők, akik előszeretettel pletyóznak a férfi ügyeikről bárkinek.
Végülis nem tudom, hogy honnan tudsz te mindent mindenkinek a kapcsolatairól vagy pasizásairól a munkahelyen. Pl. Én sem szoktam az orrára kötni ezt senkinek, mert nincs közük hozzá, hogy mikor kivel dugtam vagy kavartam:D
Mi ebben az újdonság? Mindig is voltak nők (és férfiak), akik idejük legnagyobb részét egyedül töltik, meg olyanok, akikért oda meg vissza van mindenki, és esetleg lazább erkölcsűek...
De konkrétan kb az emberiséggel egyidős ez a jelenség...
Igen, van ez a két véglet, a kettő között meg az átlag... Mi a kérdés tulajdonképpen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!