Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a nők nem szeretik ha a férfi elvált és/vagy gyereke is van, míg a férfiaktól elvárják, hogy őket meg fogadják el elvált anyukaként?
Az igazság az, hogy egy váláskor mindkét fél hibás. Meg van, hogy évek múltán derül ki, hogy nem is passzolnak össze.
Ezt csak az tudja, aki jómaga is elvált.
Én nőként nem diszkriminálom az elvált pasikat. Elég baj az, hogy fuccsba ment a házassága, akkor most emiatt szóba se kéne állni vele? A volt asszonnyal nem jött ki jól, akkor mostantól ne is nézzen rá senki? ?
Lehet, hogy a régmúlt ferfiajai tesznek a régi csaladjukra, a mostani elvált 30as apukákon viszont azt látom, hogy hozzák viszik a gyerekeket, fizetnek is, ha van miből és gondját viselik a gyerekeknek. Ez az én szemembe pozitív.
Ez így nem igaz. Rengeteg elvált férfi talál párt, nekik azért is könnyebb, mint egy elvált nőnek, mert ha van is gyereke, kéthetente hétvégét meg egy-egy nyaralást könnyebb kibírni mint egy komplett összeköltözést más gyerekével.
Én nem ismerek olyan elvált kisgyerekes anyukát aki megtalálta a boldogságot (tudom, hogy van ilyen, de valahogy nem látom, mindig hallom valakinek a valakijéről) viszont több olyan nőt akinek már az első párja is elvált. Tehát én nem azt figyeltem meg, amit te.
Ezen kívül megint összemosod a válaszokat. Sok nő írja hogy ő még fiatal, szingli, nem nevelné másnak a gyerekét, nem kell neki elvált pasi. Viszont olyat még sosem láttam, hogy egy elvált kisgyerekes nő mondaná ezt, sőt. Nálunk természetes, hogy elvált apukára vágyunk, akinek azért van valami fogalma a gyerekkel való együtt lakásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!