Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedhetnék meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhetnék meg nőkkel, ha gátlásos vagyok?

Figyelt kérdés
Zárkózott, önbizalom hiányos és gátlásos vagyok, és leblokkolok a nők közelébe, de nagyon szeretnék már ismerkedni, viszont egyszerűen annyira félek, meg szorongok, hogy az hihetetlen. Sohase volt még barátnőm pont ez miatt, és szeretnék megváltozni. Ha meglátok egy párt elfog az irigység, hogy neki sikerült, nekem meg még nem. Azt is észrevettem, hogy senki se keresi a társaságomat és én se fogok random nőkre csakúgy ráírni. Nem vagyok az a fajta és nem vagyok nagy dumás se...Beleuntam már a társkeresőkbe, és lassan feladom a dolgokat. 30/F
2018. júl. 21. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig ha ismerkedni akarsz, akkor ki kell lépned a számodra "veszélyes" területre. Ne görcsöld agyon. Először gyakorolj idegen lányokon úgy, hogy pl. random megkérdezed hol van ez meg ez a pályaudvar, vagy utca, vagy bármi, vagy munkahelyen, szomszédban. Nem fogják leharapni a fejed, és talán van, akivel pár mondatot is válthatsz, magyarul edződsz azzal, hogy nem ismerkedési céllal közelítesz meg egy lányt, ez kicsit fel fog lazítani.
2018. júl. 21. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Somogy megyei vagy? Akkor elviszlek buliba, segítek 😁🍻
2018. júl. 22. 00:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerinted mire találták fel az alkoholt,báttya? :D
2018. júl. 22. 05:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Az alkohol -persze amíg hatása van, addig oldja a gátlásoka, de másnaptíl kezdve- növeli a szorongásszintet. Nagyon nem ajánlom!! A szorongással küzd, annak a legrosszabb megoldás az alkohol és kábítószerek.

Pszichológusok-pszichiáterek elsőszámú dolga amit kezelninkell az ilyen szorongással-depresszióval-pánikkal-fóbiával küzdőknél, az az ALKOHOLIZMUS! Mert mire oda jutnának az emberek, hogy változni-fejlődni akarnának, addigra a pótcselekvésekkel, működésképtelen házipraktikákkal elérik az alkoholista szintet. Egy hónapon keresztül nem is lehet a valódi megoldáson dolgozni, mert előbb végig kell menni az elvonón.

2018. júl. 22. 07:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze a nagyokos pszihomókusok akik csuklóból írják fel a xanaxot meg az egyéb mérgeket, mert az nem probléma az nem tesz függővé hát az orvosság..persze. Inkább igyon meg egy két felest meg sört menjen szórakozóhelyre és ott szedjen fel csajokat lazán ,minthogy egy ilyen hivatalos államilag támogatott drogkereskedő markába kerüljön.
2018. júl. 22. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!