Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yoha nem társkeresőztem, de mérget vennék rá, hogy vannak vékonyak, sportosak, mindenfélék.
Egyébként meg sok duci lányt látni kapcsolatban, aki nem társkeresőn talált párt.
Sok férfi van, akinek nem szempont, illetve vannak akiknek meg kifejezetten tetszenek.
Átlagos/átlag alatti kinézetű fiúként szinte csak a kövér lányokat érdeklem. Nem valami fair. Taszít a túlsúly. Én is voltam kövér, 100kg fölött, de 1év kemény munkával lefogytam 40+ kg-t és nem mondanám magam kifejezetten izmosnak, de azért van az is.
Ezek meg csak rinyálnak, hogy nem kellenek senkinek a "kis felesleg" miatt ami 10-20kg extra zsír szokott lenni.
Orvos létére el van hízva?
Szégyen...
Sok a kövér lány. A fiú is. Az egyik legelhízottabb nemzet a magyar.
Mindenhol sok a kövér ember. Miért pont társkeresőn ne lennének sokan?
Mert a kövér nők csak nagyon kevés férfinak tetszenek. Viszont sokan keverik őket a molettekkel, akiket sok férfi vonzónak talál.
- kövér nő:
- molett nő:
Míg az első csoportba tartozókat nem sok férfi találja vonzónak, a második csoport tagjait már jóval többen. Aki azt írta, hogy sok duci lányt lát párkapcsolatban, valószínűleg a második csoporthoz tartozókra gondolt és igaza is van. Azok a csajok bőven sikeresek tudnak lenni a párkeresésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!