Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem értek a nök nyelvén nagyon nem, akkor még 26 évesen lehetséges az hogy megtanuljak csajozni?
Figyelt kérdés
Hogy legyen barátnöm, és ne legyek végre szüz. Nem csak azért szeretnék barátnöt hogy ne legyek szüz mielött valaki félreérti. Az ember mégiscsak társas lény. mások hogyan tanulnak meg csajozni?? ez tanulható egyáltalán??2018. júl. 18. 21:37
11/16 anonim válasza:
Hát ha süt rólad, akkor igen.
Ha laza vagy, és úgy viselkedsz, mint aki nem akar semmit (a legjobb, ha eleinte tényleg nem is akarsz semmit), akkor nem fogja azt gondolni.
12/16 anonim válasza:
Azonnal levesszük ha valaki akar tőlünk valamit. Csak szólok. Mindegy hogy álcázza,a testbeszéde méterekről ordít.
13/16 anonim válasza:
Rólam ugyan nem vennéd le. ;)
Bevágnálak a haverzónába, és te koslatnál utánam. :D
Azt meg nem kell tudnod, hogy közben titokban megőrülök érted. :D
Ez a szép ebben, és a legszebb, hogy azt hiszitek, hogy ezt csak a nők tudják megtenni a férfiakkal. Óriási tévedés.
14/16 anonim válasza:
Onbizalom, Nyitottsag, Oszinteseg :) ennyi ha megvan akkor nem lesz gondod. Persze nem art ha nem a nok az eletcelod, hanem ok tarsak az eletcelod elereseben, az utadon. De ha mindez meglesz akkor mar nem fogsz ezen a kerdesen gondolkozni.
15/16 anonim válasza:
Nem futok hülyék után. A nők viszonylag kis,értelmes részének van tartása és nem megy bele a kisded játékokba. Sosem voltam barátzónában,mert nem vagyok vevő a másodhegedűs szerepre. És sose koslattam senki után,nem egy alja lábtörlő vagyok aki pitizik a figyelemért.
16/16 anonim válasza:
Nem értesz a nők nyelvén=ronda vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!