Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy lány szerint a szex okés, de velem aludni már szeretne, mert az túl intim a számára?
Alapból eléggé lelki beteg a lány. Nehéz családi háttérrel rendelkezik, és apaképe sincs igazán. A barátja két hónapja dobta ki, egy 2 éves kapcsolatból. Az önbizalma sehol.
Együtt vagyunk, már le is feküdt velem, de folyamatosan azt mondogatja, hogy nem áll készem egy kapcsolatra. Még aludni sem hajlandó velem, inkább haza megy a szex után. Nekem viszont ez nem kényelmes, teljesen be vagyok ettől feszülve és ezt már ő is érzi.
Szerintetek az lehet a probléma, amikre én is gondolok és itt leírtam? Vagy valami más? Mi tévő lehetnék ?
Szánalomból életképes kapcsolat nem lesz soha.
Te a terapeuta szerepét játszod most. Miért???
Neked semmit nem kell csinálnod azon kívül, hogy kiszállsz ebből a "kapcsolatból", és megvárod, míg helyrerakja magát. Nem alkalmas párkapcsolatra. Kihasználhatod még pár hétig, de jobb nem lesz.
Akiktől nem akartam semmit, azokat én sem akartam, hogy szex után ott feküdjön mellettem, ölelgessen, meg reggel az első látvány ő legyen... Igenis ez sokkal intimebb, mint a szex.
Érzelmileg nem kötődik hozzád, nem akar kapcsolatot. Én is azt mondom, beszéld ezt meg vele, és köszönjetek el egymástól.
Van olyan barátnőm, aki simán lefekszik bárkivel, akit valamelyest kedvel, és túl nagy érzelmi jelentőséget nem tulajdonít a dolognak. Sokkal nehezebb a tényleges bizalmát és szeretetét kivívni. A kapcsolatait sem veszi komolyan, fenntartja magának a jogot arra, hogy bárkit elküldjön abban a pillanatban, ahogy megunja. Ő sem egészséges psziché egyébként.
Tenni maximum annyit tudsz, hogy odafigyelsz rá, törődsz vele, ott vagy neki, és egyszerűen csak szereted. Teljesen felesleges a saját igényeidről beszélned vele, még ha azok jogosak is lennének, mert nem fog szívesen alkalmazkodni, csak még ridegebb és távolságtartóbb lesz veled (és valószínűleg szakít is előbb-utóbb), mivel úgy fogja érezni, hogy meg kell felelnie neked, fel kell adnia saját magát a kedvedért. Ha ezt nem szeretnéd vállalni, akkor zárd le a történetet minél hamarabb, mert a frusztrációd meg fogja mérgezni a kapcsolatot, és mindketten teljesen tönkre fogtok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!