Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az Tinderen, hogy a nők extrém válgatósak, és a férfiak top 20%-ának van csak reális esélye a többségüknél?
Esetleg ez egy általános, Tindert meghaladó dolog lenne, hogy a nők sokkal válogatósabbak a kinézet terén, mint a férfiak?
#2-es vagyok.
#4-es, elfogadom a sört :D
#5-ös, gratulálok, ti vagytok a szép kivétel :)
És szerintem mindkét nemnél közel ugyanolyan arányban fordul elő, hogy maguknál "jobb", illetve "rosszabb" partnerrel jönnek össze. Persze, kinek mi a jobb, meg rosszabb. A párom enyhén átlag alatti, de én így imádom, és nekem ő sokkal szexibb, amikor télen hordja be a fát, mint a szálkás-kigyúrt-nagyonkondizok pasik. :) Ismétlem, kinek mi.
(#10-es, a hozzászólásod ugye leginkább a tini/fiatal huszonévesekre vonatkozott? Nem kötekedés, csak tényleg érdekel, hogy kiknél tapasztalod ezt.)
25N
Mivel a tinder eredetileg szexpartnerkereső, nyilván így lesz, ráadásul az egésznek az a működési elve, hogy gyorsan, egy-két fotó alapján dönts, hogy tetszik-e a másik. Nyilván külső alapján döntenek ott az emberek, hiszen erre használható.
Nem épp reprezentatív.
#11 40 évig bezárólag a nőknél, bár 30-tól egyre kompromisszumkészebbek, mert ketyeg a bilógiai óra.
Az "én nem vagyok olyan lány"-oknál is mindig kiderül, hogy de, pontosan olyan lány, szóval ők se kivételek.
De látom, hogy a férfiak egészen átlag nőket IS megnéznek, és fantáziálnak róluk. Fordítva nem látok hasonlót.
A rövid válasza: azért, mert a nők - a férfiakkal szemben - megtehetik.
A Tinder, meg a többi hasonló online társ/szexpartnerkereső oldalon óriási férfitöbblet van, így aztán ideális terep a nőknek, hogy a legjobban kinéző férfiak közül válogathassanak, anélkül, hogy bármilyen formában érintkezniük kelljen a egyéb férfiakkal. Más kérdés, hogya kinézett férfiak iránt nagy tülekedés van a nők részéről, úgyhogy nagyjából kizárt, hogy komoly kapcsolat legyen belőle.
#14 Hát, márpedig én nem olyan vagyok :D Nem igazán részesítem előnyben az olyan férfiakat, akik "túl jól" néznek ki. Értem ezt úgy, hogy látszik rajta, hogy heti 5x kondiba jár, tovább tart elkészítenie a haját, mint nekem. Bár, nem is tudom mit jártatom a számat, mert azért a párom nem így nézett ki anno, mint most. Feljött 40 kg és 8 év...:( (Természetesen ezt poénnak szánom, mivel 8 éve együtt vagyunk. Ő az első partnerem, remélem, hogy az utolsó is. És imádom a mai napig a pocakjával és a furcsa hajával együtt :))
Tényleg elszomorít, hogy te azt tapasztalod a nők nagy részénél, hogy a külső a minden. Bár, ebben a mai világban nem csoda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!