Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen típusú, személyiségű embereknek nem lesz sosem párjuk?
Én ettől félek hogy nekem sosem lesz barátnőm/feleségem. Pedig szeretnék, de olyan személyiségem van, hogy nem tudok könnyen ismerkedni. Sokak szerint a kinézetemmel nincs gond. Hanem a személyiségemmel.
22 éves vagyok és nem volt barátnőm. Szerintetek lehet valamikor is?
Pedig később szeretnék gyerekeket is.
22F
Bármilyen személyiségűnek lehet sajnos, ha az elején jól tud kamuzni. Én inkább elmondom, hogy kiknek nem lesznek hosszútávú kapcsolatai, és nem véletlenül:
- nárcisztikus (ő mindig jó; ha valamit elront, azért mindig más a hibás)
- "minden más pasi csak megcsalna, én persze a tenyeremen hordozlak" (mindezt úgy, hogy már megfullaszt, és azonnal a fejedhez vágja vitában, hogy ő persze mártírként megtesz mindent)
22/N
23 éves leszek, a külsőm nem nagy szám, a személyiségemmel is biztosan vannak hibák, kezdve azzal, hogy zárkózott vagyok, de! NŐ vagyok, elvileg ennek már önmagában elégnek kell lenni.
Ja, nem! :) Én sem látom magam sem anyaként, sem feleségként, de még barátnőként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!