Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miert viselkednek igy?
Nem szoltam le senkit. Biztos csak onmagambol meg a szepsegembol all a vilag, mikor orvosira jarok. ;)
De elmondom neked, a duci nok 90%a onbizalomhianyos, frusztralt, a strandon nem erzi jol magat, es vagyakozva figyeli a vekony noket. Nagyon jol tudom, hisz en is ilyen voltam. Nem nezem le a ducikat, csak valahol sajnalom oket, mert tudom, hogy milyen ebben orlodni; es azt is persze, hogy igazabol ok tehetnek rola, ez egy onsorsrontas. Eveken keresztul nyavogtam h dagadt vagyok (80 kilo voltam, bar nem latszott annyira) de tenni nem tettem semmit.
Totalisan nem ez volt a kerdes lenyege utolso. :D hanem h ha ez jon be nekik, akkor miert van cikizve a no, ha nem eszik bizonyos kajakat. Vagy elmennek valahova tarsasaggal es nem eszik hizlalo kajat mint a tobbiek.
150-160 kozott meg sztem eleg alacsony egy lany is, tobbseg 160-170 kozott van.
Nem érdemes olyan pasival kezdened, illetve olyanok véleményére adnod, akik erre pofákat vágnak. Az értékrend az egyik legfontosabb ütközőzóna. Ha nézeteltérés van benne, akkor kár belevágni. Persze, ha amúgy minden más klappol, vagy épp leszállt a köd akkor más a helyzet, de csak így...
Én amióta az eszemet tudom diétázom. 5 éves korom óta sportolok, 20 évig versenyszerűen. Jelenleg is a sportban helyezkedtem el. Engem nem érdekel ki diétázik ki nem. A mozgás már sokkal inkább. Én nem néznélek ki, sőt méltányolnám, hogy próbálkozol. Önkontroll, céltudatosság, határozottság és sok egyéb tulajdonságot sugall, hogy valaki tudatosan próbál étkezni, élni... Ez nekem erősen plusz pont. Egy néhány kiló felesleggel bíró lány, aki ilyen többre értékelek, mint egy alapból "ektomorfot", aki nem. Messze többre.
Az analógia amúgy máshova is átvihető. Aki alapból intellektuel, azt nem fogják csípni azok akik szénné tanulják az agyukat és még úgy is szita... Aki alapból felsőbb osztálybeli, azokat azok nem fogják preferálni, akik ezért rongyosra dolgozzák magukat. Persze itt is a kivétel, aki nem úgy viselkedik ahogy azt a sztereotípiák diktálják. Egy szerény, nagy tudású és rendkívül fogékony ember lehet szimpatikus, úgy ahogy egy végtelenül szerencsés újgazdag is, hasonló vonásokkal. Ez az étkezés, sport és egyéb életmódra hasonlóképp igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!