Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire ciki, ha 20 évesen soha nem volt kapcsolatom?
Az enyhít valamennyit, hogy egyszer majdnem lett, csak megakadt a majdnem fázisnál?
Egyébként nem vagyok szűz, ha ez számít.
Ez ezek után biztos furán hangzik, de nem szeretnék kapcsolatot. Ettől függetlenül cikinek érzem, hogy még nem volt. De jelenleg nem is szeretnék. És igazából nagyjából nem érdekel, hogy mások mit gondolnak erről, én cikinek tartom. Mármint mivel kiírtam egy kérdést, nyilván érdekel, de úgy értem, hogy az nem érdekelne, ha mondjuk valaki ezzel akarna oltogatni. Remélem sikerült többé-kevésbé értelmesen elmagyaráznom.
#9: Azért, mert nem vagyok szűz, az nem jelenti azt, hogy a fél város átment rajtam... Igaz, amikor elveszítettem, az egy egyéjszakás volt, de egy barátommal, és nem valami random idegennel, és azt egyáltalán nem bántam meg, örülök, hogy vele történt először. Utána meg azzal, akit a kapcsolatunkat tekintve nyugodtan hívhatnék az exemnek, csak sose volt kimondva... Egy évnyi ismeretség, és több hónapnyi ismerkedés után feküdtünk le először, és utána is akkor, amikor naivan azt hittem, hogy lesz belőle valami, és hamarosan összejövünk... Azóta sem sikerült kiszeretnem belőle, és ő lenne az az egy, "aki mellett meg tudnék maradni" (ami nem a legjobb megfogalmazás, mert nem az a bajom, hogy ne lenne elég egy fiú, hanem az, hogy nem akarok kapcsolatot rajta kívül senki mással).
#11: Teljesen olyan volt, mint egy igazi kapcsolat, csak mégse volt az. Randik, csókok, kézfogás az utcán, hosszú ölelések, szex, együtt alvás összebújva, közös programok, messengeren szívecske küldözgetés... Mint egy kapcsolat, csak sose lett kimondva. Így nem kellett velem "hivatalosan" szakítania, sem megindokolnia, hogy miért kezdett el leszarni, nincs bűntudata, és úgy érzi, hogy simán lehetünk barátok, hiszen mindig is azok voltunk, sose volt köztünk több. Elvégre nem voltunk együtt. Csak úgy tettünk, mintha együtt lettünk volna.
#12: Fentebb már írtam, hogy egyájszakásban veszítettem el egy barátommal, de nagyon örülök neki, hogy vele történt, és nem a "majdnemmal". Na azt bántam volna meg, hiába szeretem még mindig, és hiába szeretem őt sokkal jobban, mint annó azt a haveromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!