Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtök nyáron nem akarna találkozni veletek?

Figyelt kérdés

Utálom a nyarat, a meleget, és a gondolattól is rosszul leszek, hogy ilyenkor hozzámérjen a meleg, ragadós testével valaki, nemhogy még ölelgessen is. Az állataimnak se engedem ilyenkor, hogy hozzám bújjanak vagy mellettem aludjanak. Baj lenne, ha nyáron nem találkoznátok a barátnőtökkel, csak a téli hónapokban? Nem sok hónapról lenne szó, úgy májustól szeptemberig, de ez csak egy körülbelüli idő, mert ugye a hónapok manapság tolódnak, csúszkálnak. Együtt tudnátok lenni így egy lánnyal? Zavarna ez titeket?

L/22

2018. júl. 13. 20:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
vénasszonyok ynaráról még nemhallottál kérdező? sőt van amikor az október is meleg még..
2018. júl. 13. 22:00
 22/31 anonim ***** válasza:
77%
Hisztis,pi. sa vagy
2018. júl. 13. 22:13
 23/31 anonim ***** válasza:
87%
Én is nő vagyok, én is utálom a nyarat, de ekkora baromságot még nem láttam.
2018. júl. 13. 22:14
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Klíma.
2018. júl. 13. 23:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Pedig jókat lehetne strandolni a melegben.
2018. júl. 14. 00:37
 26/31 anonim ***** válasza:
11%
jól meg kell téged b/szni :D
2018. júl. 14. 00:48
 27/31 anonim ***** válasza:
Én imádom a nyarat és a meleget,HÁHÁÁÁ
2018. júl. 14. 01:06
 28/31 anonim ***** válasza:

Ezek szerint te akkor csak hidegben vagy nyitott hűtő ajtó előtt szeretkezel? Csak mert szex közben is le lehet ám izzadni..

Valami nagyon nincs rendben veled :D

2018. júl. 14. 03:34
 29/31 anonim ***** válasza:
67%
Erre az ötletre dobnálak ki a francba :D
2018. júl. 14. 20:31
 30/31 anonim ***** válasza:
Jaj kérdező, ez hatalmas volt. :D Figyelj, az emberi test az egy kicsit undi. Ha valakit tényleg szeretsz akkor feldolgozod, hogy néha taknyos, szőröd, izzad. Akinek ez nem megy az egy éretlen személyiség. Nem azért írom, hogy tort üljek fölötted, hanem be kell látnod, hogy a hiba benned van és túl nagy alkalmazkodást vársz a világtól. Biztosan van veled valami gebasz, nem akarok találgatni, de ha jót akarsz magadnak és nem akarsz magányos lenni akkor megpróbálod kideríteni miért van ilyen érzésed. Oké, a kutyámmal én se bújok össze, de nincs az a negyven fok és csatakos veríték, ami miatt ne kívánnám a páromat. Talán ha találsz egy másik fóbiásat akkor nem kell megváltoznod, de nagyon extrém a kérésed. Nem is tudja az ember, hogy megmosolyogja vagy felháborodjon rajta...
2018. júl. 15. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!