Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nőként találhatok párt?
Figyelt kérdés
Munkahelyen a pasik szerint csak az alacsony nők nőiesek. :/2018. júl. 12. 14:24
21/26 anonim válasza:
Mert buták azért! Ne hallgass rájuk!
22/26 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz velük.Ismerek olyan nőt aki magasabb nálam és simán megfektetném.Te a 176 centiddel nem is vagy olyan magas.
23/26 anonim válasza:
12-es vagyok. Hát ezzel nem tudsz mit kezdeni, hogy az alacsonyabbak az álomnők, mert te nem tudsz lefaragni a magasságodból. Meg ezek az álomnők is csak egy darabig azok, utána lecserélik egy másik alacsonyra, rengeteg alacsony nő van, ha csak az a szempont. Az egy nagyon találó mondás, hogy a legjobb nőt is unja már valaki.
24/26 anonim válasza:
Mezítláb 176? Az egy közepes magasság, ami jó, és fogsz találni párt:) <184>.
25/26 anonim válasza:
Mit számít a kollégák véleménye? Velük akarsz talán járni?! Én egymagas vagyok veled,még soha nem mondta senki,hogy " menj innen,te égi meszelö",ellenben azt már sokszor meghallgattam,hogy vehetnék fel magassarkút,mindenzt úgy,hogy életemben egyszer jártam tölem magasabb sráccal,16 évesen...magasnak lenni amúgy tök jó,örülj neki inkább!!! Nem kell mindenki véleményét ìgy magadra venni.
26/26 anonim válasza:
De, találhat. Csak gondolom a 175 centis férfi az neked nem férfi, és nem lehet pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!