Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be a férfiaknak ha egy nő extrém módon el van hízva viszont deszka a melle?
Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 10:05
11/15 anonim válasza:
Összeségében a férfiaknak semennyire mert igencsak messze áll az álomnő ideáltól (most csakis a külsőről fogalmazok) viszont egy-egy férfinak bejöhet. Lehetnek olyanok csak nem lesznek túl sokan az biztos. Vagyis ne várd, hogy minden második pasi Téged fog akarni, esetleg ezerből egy és az meg lehet, hogy neked nem tetszik. Vagy lefogysz vagy megalkudsz és azt az egyet viszed barmilyen is legyen.
12/15 anonim válasza:
Imádom az extrém telt nagytestű nőket, de 150+ kg felett sajnos csak nagyon ritkán látni.
13/15 anonim válasza:
Sose értettem, hogy az ilyesmi miért csak azért zavarja az embereket, mert párválasztásnál hátrány.
Én boldog kapcsolatban élek, de mégis igyekszem fogyni, mert feljött pár kg, és ducin nem érzem jól magam. Pedig nálam még nincs is egészségkárosító hatása, de egy extrém elhízásnál már van.
22/N
14/15 anonim válasza:
#9 Mennyiben releváns az, hogy külföldi?:D Nem értem az összefüggést. Amúgy lehet valakinek pont ez az esete, de valljuk be, ritka.
15/15 anonim válasza:
Szerintem szexre bevállalnám. A súly nem gond, 150kg körüli nőket is csípem, viszont a mell hiánya elég súlyos dolog. Nem gondolkodtál még implantátumon? :)
Üdv,
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!