Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszsofőrök veletek, hogy lehet ismerkedni?
Egyértelmű jelét adod neki, hogy bejön neked, pl. beszélgetést kezdeményezel vele, esetleg elhívod egy kávéra, vagy odaadod neki a telefonszámod. Bár az utóbbi elég személytelen...
Számtalan módja van az ismerkedésnek, de a helyzettől függ mire van lehetőség.
Kérdezd meg a busz márkáját, hogy hány köbcentis, hány lóerős, mekkora a nyomatéka, stb., és miközben a válaszokat hallgatod, csábosan csavargatod a hajad, és mindenre rácsodálkozol: "Húúú...Aztaaa...", esetleg néha vissza is kérdezel: "Úúúú, tényleg? Nem mondod?"
A hatásnak ezek után nem szabad elmaradnia :D
Én nekem egyszer bókolt egy csaj a buszom!
Majdnem telibe kaptam miatta egy szembejövőt előző autót! Úgyhogy ne vezetés közbe!
Milyen pókhasú?! Már ne is haragudj meg de ez.....!
De egyébként szeretnek minket van olyan kolégám aki tényleg "pókhasú" de a két kezén nem tudná megszámolni, hogy hány nővel csalta meg az asszonyt!😊😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!