Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, hogy egy pasi csak azért kell, hogy felejtsetek egy kicsit?
Azt hiszem kifogtam egy olyan lányt, bár nem mondom, hogy nagy titkol csinálna belőle. Pár hónapja mentek szét a pasijával, és folyamatosan mondogatja, hogy neki érzelmileg idő kell a dolgokhoz és addig csak járjunk össze és szexeljünk stb stb. Maga a szexuális együttlét isteni, a beszélgetések is jók, de pl. együtt aludni már nem akar.
Valószínű, hogy hosszútávon dobni fog? Hagyjak időt neki és ne erőltessem? Mert én eltudnék képzelni többet is, de tudatosan távol tartom magam ezektől a gondolatoktól és érzésektől, bár néha látja, hogy gondterhelt vagyok emiatt.
Mik a tapasztalatotok ebben nektek lányok, vagy pasik, akik hasonló helyzetben voltak mint én ? Lehet ebből komolyabb kapcsolat?
A búfelejtők szerepköre a leghálátlanabb a világon!
Jól bele fogsz zúgni. A csaj meg vagy visszamegy a pasijához vagy ha már túllépet rajta akkor nincs rád szüksége.
Sosem lesz ez egy boldog kapcsolat, mert 3-an vagy tok benne. Te a nő és lelkiekben az ex is.
Én biztos nem vállalnám be!
De nőként én pont ezért nem is kezdek senkivel amíg fel nem dolgoztam a régi kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!