Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha egy pasi már az első randin azt mondja hogy szerelmes belém, és hogy szeretné ha ez örökké tartana köztünk?
Bizony nekem a parom első maratoni 9 órás randi után ugy bucsuzott hogy en leszek a felesége :-)
Igy is lett, imádom!
Hány nővel volt hosszú kapcsolatod?
Attól, hogy te valamit igaznak hiszel, az még nem biztos hogy igaz. Az hogy le vagy szavazva, az csak azt mutatja, hogy tévesen gondoltál valamit. Csak ti ketten, egy másik válaszolóval gondoljátok azt a butaságot, amit.
Igaz szerelem létezik. Ha a szüleidnek jó volt a kapcsolata akkor mesélhetnének neked erről.
A rózsaszín köd pedig az, hogy nem látod a valóságot és csak az érzelmeid hajtanak és lehet hogy rossz irányba. Mikor lecseng ez a rózsaszín köd, na akkor jön a valódi szerelem, mikor nem csak a szíveddel, hanem az eszeddel is gondolkodsz.
#24: 3-al.
"Attól, hogy te valamit igaznak hiszel, az még nem biztos hogy igaz. Az hogy le vagy szavazva, az csak azt mutatja, hogy tévesen gondoltál valamit. Csak ti ketten, egy másik válaszolóval gondoljátok azt a butaságot, amit."
De mi ezt nem igaznak hisszük, hanem egy csomó ember tapasztalatára és pszichológiai tényre alapozzuk az állításunk... :D Itt nem hitről van szó. Léteznek olyan párok, akik első látásra egymásba szerettek? Igen. Akkor miről beszélünk?
Az, hogy le vagyok pontozva, azt mutatja, hogy az oldalon nem véletlenül röhög a fél ország és nem véletlenül ciki felhasználónak lenni. Egy csomóan itt vezetik le a napi frusztrációikat nyomkodva a piros kezeket és láthatóan képben sincsenek egy csomó dologgal.
A butaság az, hogy az állításod egy csomó ember tapasztalata cáfolja, de képtelen vagy feldolgozni a tévedésed.
"Igaz szerelem létezik. Ha a szüleidnek jó volt a kapcsolata akkor mesélhetnének neked erről."
Ha rossz volt, akkor nem létezik? :D
"A rózsaszín köd pedig az, hogy nem látod a valóságot és csak az érzelmeid hajtanak és lehet hogy rossz irányba. Mikor lecseng ez a rózsaszín köd, na akkor jön a valódi szerelem, mikor nem csak a szíveddel, hanem az eszeddel is gondolkodsz."
Mindkettő igaz szerelem. Attól, hogy az egyik később történik, még a másik is az.
Voltam és vagyok is szerelmes a páromba, 5 éve együtt vagyunk. Átestem a rózsaszín ködön és miután lenyugodtam, tudtam még jobban odafigyelni a valóságra.
Képzeld, van fogalmam a szerelemről, hisz átéltem, átélem.
És csak azután lettem szerelmes a páromba, hogy egy kicsit megismertem, addig csak tetszett, vonzódtam hozzá szexuálisan. Ennyi.
Most akkor azzal a szöveggel, hogy szerelem első látásra, meglátsz egy csinos nőt az utcán, semmit se ismersz róla, máris szerelmes leszel belé? :D
Na, ne nevettesd már ki magad. :D
"És csak azután lettem szerelmes a páromba, hogy egy kicsit megismertem, addig csak tetszett, vonzódtam hozzá szexuálisan. Ennyi."
Te lehet. Más első körben nem csak szexuálisan vonzódik. Sőt, van, aki első körben még szexet sem akar.
"Most akkor azzal a szöveggel, hogy szerelem első látásra, meglátsz egy csinos nőt az utcán, semmit se ismersz róla, máris szerelmes leszel belé? :D
Na, ne nevettesd már ki magad. :D"
Sok embernél megtörtént. Azzal, hogy ezt nem vagy képes elfogadni, pedig tény, nem én nevettetem ki magam. Tudod... Nem a tényeket kéne a véleményedhez igazítani, hanem a véleményed a tényekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!