Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy olyan nő, aki NEM tetszik nektek? Milyen külső tulajdonságai vannak?
Ha kövér,
ha lóarcú,
ha testi fogyatékossága van,
vagy ha tetovált,
akkor felejtős.
Érző és élő lényekről beszéltek, kicsivel több empátiát.
Én sem szeretem a csótányokat de nem gúnyolódom rajtuk.
Igen, a legtöbb fiatal, legalább átlagos lánnyal szívesen összegyűrném a lepedőt legalább egyszer (ahogy a legtöbb férfi), párkapcsolatra való tekintettel viszont már egyik sem üti meg az amúgy sem magasan lévő mércét. Hihi.
Ezt egyébként tényleg hülyeség így megkérdezni mert értelmes választ nem lehet rá adni.
Egy dolgot biztosra lehet állítani , hogy szereti e kövér vagy duci , dagi embereket vagy a sportosabb vékonyabbakat (nem csontvázra gondolok)
De azon kívül nem lehet leírni az arcot, az egész fejet, mert lehet, hogy valakinek jó a teste de olyan a feje, hogy amiatti nkább mégsem kell.
Szóval vagy kellesz valakinek te vagy pedig nem.
Nem szeretem a fiús, rövid hajat. A póthajat, a szolit, a műszempillát, a műmellet. Nem tetszik a sovány és vékony alkat, valamit a túlsúlyos sem. Valamint a fehér bőr sem tartozik a kedvenceim közé.
Körülbelül ezek azok a külső tulajdonságok, amik úgy nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!