Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudom e talalni a boldogsagot egy parkapcsolatban, föleg ha masodik helyen vagy?
Nagyon vidam vagyok es kedves , nyilt es szivesen ismerkedek, sokat hunorizalok, de nagyon erzekeny vagyok es elvarom h a partnerem eleteben fontos legyek , legfontosabb , ha lehet
Volt baratom mondta h fel velem kavezni mert rögtön kezdem boncolgatni a kapcsolatunkat .
Igy is volt mert nem haladt a kapcsolat elöre, nem akart elkötelezödni es en papoltam, ahelyett h vagy elfogadom a helyzetet vagy szakitok .
Aztan szakitott ö , megvartam amig a masik lep
Most mar több tapasztalattal a hatam mögött , ha egy ferfi nem adja tudtomra egyböl h bejövök neki , es úgy erzem h kene megint papoljak inkabb felreallok
Anyam szerint nem adok idöt a kapcsolatoknak , de ha megis megteszem a rossz elöerzetem ellenere megis kiderul h nekem volt igazam
Könnyu annak a nönek nem cirkuszolni , akinek a ferje huseges es mindent megad neki
Nagyon sok keseruseget gyujtöttem magamban össze , es nagyon sertödekeny is lettem , megharagszom es nem bocsajtok
Persze nem mutatom ki ha valaki sikerul megsertsen mert ha megsert akkor epp ez volt a celja es akkor minek szerezzek neki örömet, h kimutatom h faj?
Ti hogyan viselitek el a kompromisszumot ?
Szerintem a képlet pofon egyszerű és neked van igazad: ha egy éfrfi akar valamit, azt tudatni fogja veled és érezni fogod. Nekem is maximálisan ugyanez a tapasztalatom mint neked. Ahol neked kell azon pörögnöd, hogy haladtok-e valamerre, ott nem haladtok akkor semerre, mert a másik fél nem akarja azt annyira.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!