Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mièrt van az jókèpű valaki, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt van az jókèpű valaki, a korához kèpest sok pènze is van, ès kedves is, ès mègsem kell egy lánynak sem?

Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Nekem nincs sok pénzem, de mindig mindenki fáraszt vele a mai napig, hogy mennyire jóképű vagyok és izmos, biztos kamuzok azzal, hogy egyedül vagyok. Se félszeg nem vagyok, az eszem vág mint a beretva, hozzá egér feletti memória és én se kellek már senkinek. Illetve a senkinek túlzás, mert éppen ez az, hogy nem az vagyok aki minden jöttmentet meg akar fektetni. Az én hozzáállásom pont az amiről a lányok állandóan csak keseregnek, szóval így tényleg csak annál próbálkozom akinél érzek valami pluszt. Így azért az annyira nem sok. De nyilván a hozzáállásomból fakadóan talán túl kedves és rendes is vagyok, illetve elveim is vannak így ha olyan próbálkozik akinek tudom hogy barátja van, az eleve ki van zárva. A lényeg, hogy magyarázatot én se tudok adni rá. Régen pont hogy utánam futottak a lányok, de valami elveszett. Talán megátkoztak... Viszont pont most jött el az a pont, hogy én befejeztem. Úgy se tudnék megbízni már senkiben, szóval el kell kezdeni kitalálni valamit, hogy miként rendezzem be az életemet és a jövőmet az egyedüllétre.
2018. júl. 2. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

Azért van ez, mert... Várjámá', ez nincs is.

De komolyan: Egy ilyen ismerősöm sincs. Muti már azt a jóképűnek mondott srácot, mert ma már jött ehhez hasonló kérdés.

2018. júl. 2. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

a) annyira nem néz ki jól

b) sóher, igénytelen magára- nem fürdik, nincs normális állapotú ruhája-, de pl. egy drága kocsit megvesz

c) pocsék a természete

d) nem jár társaságba

2018. júl. 2. 22:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

1.Nem is akar kapcsolatot,

2.nagyon válogat,

3.lehet van pénze, de nem látszik rajta,

4. csak az anyja ,meg a gázóraleolvasó szerint jóképű

2018. júl. 3. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát általában ilyenkor szokott az lenni, hogy:

- a kedves igazából azt jelenti, hogy határozatlan és nyámnyila

- igazából nem is kedves, de szerinte már az, ha nem ver nőt és nem 100%-ig hímsoviniszta

- nem azoknál a lányoknál próbálkozik, akik akár objektíven hozzá passzolnak (pl. oké, hogy jóképű meg pénzes, de ha ilyen öcsikés, nagypapis ruhákban nyomul. a divatmániás Cycuskának úgysem fog kelleni, hacsak nem úgy megy oda, hogy eltartanálak pénzért... vagy ha igénytelen, akkor már egy valószínűtlenül tiptop nőnél... mindig frissen festett haj, mindig tökéletes műkörmök, divatlapból kiszedett ruházat, mindig smink, mindig tökéletes bőr és bőrszín... főleg ha ehhez még jön a töltött száj, alkathoz képest valószínűtlenül nagy ÉS feszes mellek stb.)

- a személyisége a kedvességen kívül nem jó... nagyon unalmas, buta, jellegtelen, féltékenykedős, hisztis, nem mer egy szót sem kinyögni, igénytelen stb.

2018. júl. 3. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!