Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 172 cm és 94 kg férfinek érdemes felhizlalnia magát legalább 110 kg-ra, mert a nők a testes férfiakat szeretik nem a csontokat?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 17:52
12/18 anonim válasza:
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
13/18 anonim válasza:
Mondom a saját példámat. 183 cm magas vagyok és 100 kg, nem sportolok de nehéz fizikai munkát végzek. Elég jól oszlik el a súly rajtam, de azért van egy kis pocakom. Úgy vettem észre hogy jobban bejövök a nőknek így, egy párszor még ők flörtölnek velem. Nem vagyok egy szép gyerek, a fejem is le van borotválva és pénzem sincs, még mielőtt valaki azt hinné. Szerintem sportolj, tudsz venni otthonra kézisúlyzókat meg egy kisebb padot. Otthon is lehet csinálni, idővel látszani fog az eredmény. Meglátod hogy majd a nők is másképp néznek rád.
14/18 anonim válasza:
Nem kezdenék egy zsírdisznóval. Az egészséges mozgásban gazdag életmódot részesítem előnyben.
Ja, és ha így folytatod nem fogsz sokáig élni. A kövérségnek rengeteg egészségkárosító hatása van.
15/18 anonim válasza:
Minimum 150 kilóra kell híznod, hogy a csajok egyáltalán csak emberszámba vegyenek! Még jobb a lenne 200 kg! Ha enni szeretsz, menni fog! Sok sikert!
16/18 anonim válasza:
Azt a 16 kilót nem híznod kéne, hanem leadnod.
18/18 anonim válasza:
172 centihez a 94 kg elég sok én vagyok annyi a 182 centimmel és lenne mit leadnom,mert eléggé leeresztettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!