Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/Nők! Hogyan ismerkedjünk veletek?
Figyelt kérdés
Hogyan merjünk odamenni hozzáok??
És mit mondjunk nektek ha tetszetek nekünk?
2018. jún. 27. 22:50
1/10 anonim válasza:
Egyszer a buszon odajött hozzám egy férfi és azt mondta nekem hogy "szép a bal szemed"
Na ezt ne csináld!!
(Nem vagyok félszemű és mindkét szemem egyforma, életem legbizarrabb bokja volt)
20/L
2018. jún. 27. 22:57
2/10 anonim válasza:
Sehogy, a mai, magyar nőkkel nem lehet ismerkedni, mert túlságosan önteltek és beképzeltek. Megközelíthetetlenek és érinthetetlenek. :D Keresd inkább külföldi nőket, jobban jársz. :)
2018. jún. 27. 23:04
3/10 anonim válasza:
Első körben bizonyosodjatok róla meg, hogy erre mi is nyitottak vagyunk. Ha nincs semmilyen jele a nyitottságnak/érdeklődésnek vagy ismerkedési hajlandóságnak, szerintem csak magatoknak okoztok pár rossz élményt a lekoptatások miatt...
2018. jún. 27. 23:16
4/10 anonim válasza:
Nem kell mondani semmit, hanem amikor jön a nagy meleg odamész és elkezded legyezni egy köteg húszezressel.
2018. jún. 27. 23:16
5/10 A legrosszindulatúbb válasza:
Magyarokkal tényleg ne.
2018. jún. 27. 23:19
6/10 anonim válasza:
Pont a legjobb helyen, a legjobb emberektől kérdezed. 😁
2018. jún. 27. 23:26
7/10 anonim válasza:
Itt vársz erre a kérdésre őszinte választ a nőktől? Nem hinném, hogy kapsz, de én megpróbálok segíteni: Ha jóképű vagy, akkor biztos,hogy fognak hajlandóságot mutatni az ismerkedésre, hát még ha van pénzed és ez látszik is rajtad, ruházat, karóra stb., na akkor nyert ügyed van. Egyébként nem sok esélyed van, nem sok alatt itt olyan 1:1000000 kell gondolni.
2018. jún. 27. 23:46
8/10 anonim válasza:
Nemtom mi a toszt művel ez a sok hibbant itt de nekem szakadtabb koromban sem volt bajom az ismerkedéssel.
Am télleg, jobb helyen nem is tehetted volna fel ezt a kérdést...sok aggszűz meg szerencsétlen között :D
2018. jún. 28. 08:18
9/10 anonim válasza:
Bunkóval leütöd aztán hazahúzod a hajánál fogva. Régi bevált módszer.
Egyébként ha jól nézel ki akkor a "mizu?" is pont megfelelő kezdésnek,nem kell túlvariálni..ha meg szarul nézel ki vagy átlagosan, akkor költhetsz neki verseket is meg kitalálhatsz vicceket ,akkor is elküld a francba.
2018. jún. 28. 15:30
10/10 anonim válasza:
Már nem hallják/látják, kihaltak a normális nők, a többi pedig nem fog válaszolni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!